Prljave misli modernih žena: O čemu savremene dame najčešće maštaju

Nemaju samo muškarci prljave misli, već se vatrenoj koloni pripadnika jačeg pola pridružuje i veliki broj žena.

Foto: wannabemagazine.com Foto: wannabemagazine.com

Naime, nisu samo frajeri željni seksa i haosa pod čaršavima, već i žene podjednako osećaju potrebu za ludostima u svoja četiri zida. A o čemu savremene dame najčešće maštaju? Iznenadićete se. 

Savršeni ljubavnik

Jedna od najčešćih ženskih fantazija je seks sa privlačnim i strastvenim muškarcem koji zna da zadovolji ženu kao niko drugi. U toj fantaziji muškarac može da bude njen partner, potpuni stranac, prijatelj, kolega ili neka poznata slavna ličnost. 

Seksi stranac

Većini žena se svidja ideja da se upoznaju sa misterioznim seksi strancem sa kojim će imati divlju seksualnu avanturu i kojeg nikada više posle toga neće videti. 

Partner

Mnoge žene maštaju o svojim partnerima, ali to ostaje tajna fantazija, zato što one maštaju o nečemu što je totalno suprotno od stvarnosti. Ako je njihov partner pažljiv i nežan, žene maštaju o divljem seksu s njim i obrnuto. 

Kolega, prijatelj, bivši

Žensko maštanje o zgodnom bivšem, kolegi, prijatelju, pa čak i frajeru najbolje prijateljice je sasvim normalna stvar. 

Slavna ličnost ili selebriti zavodnik

Ako nije Bred Pit, može da bude Džordž Kluni, a ako nije Kluni, može i Vilijam Levi ili Džoni Dep… Svaka žena je bar jednom poželela da se njihove zavodničke sposobnosti sa ekrana prenesu na spavaću sobu. 

 

Strasni trio

Seks u troje nije samo popularna muška fantazija. I žene žele još jednu osobu u krevetu, pa barem u fantazijama. 

Trojka s dva muškarca

Kao što bi muškarci želeli da dobiju svu pažnju od dve žene, tako bi žene želele da budu između dvojice muškaraca koji je obožavaju i žele. U ovoj ženskoj fantaziji, muškarci su najčešće heteroseksualni i zainteresovani samo za ženu i za to kako će ona da bude zadovoljena. 

Trojka s muškarcem i ženom

Za razliku od muške fantazije gde dve žene podjednako učestvuju u seksualnoj igri koju predvodi muškarac, u ženskoj fantaziji muškarac je pasivni učesnik ili posmatrač i ne obraća mnogo pažnju na drugu ženu, da bi se izbegao osećaj ljubomore. 

Dominacija

Seks u kojem je jedan partner dominantan je fantazija mnogih žena. 

Muška dominacija

Žene vole muževne muškarce u čijim rukama mogu da nestanu. Skoro svaka žena je imala fantaziju o takozvanom “bezbednom silovanju”. 

Ženska dominacija

Koliko god volele jakog muškarca koji dominira u krevetu, žene ponekad žele da preuzmu kontrolu nad svojim partnerom koji će im ispuniti svaku želju.

Izvor. telegraf.rs