Poruka za one koje volite: Uz tebe sam zato što…

Uz tebe sam zato što deliš svoj život sa mnom i to ne samo ono dobro već  i ono čega te strah da vidim. Dopusti mi da uđem ispod površine gde možemo rasti zajedno, jer je to jedino mesto koje će nas još više zbližiti.

Foto: zdravaisretna.hr Foto: zdravaisretna.hr

Uz tebe sam zato što i ja tebe želim zaštititi. Ne moraš uvek biti jak, ja vidim tvoju snagu i kada si nežan i kada si ranjiv. Ne boj se mojih kritika, ja sam tu da ti pomognem, a ne da te povredim. Veruj mi da sam tu za tebe više nego što si možeš i zamisliti.

Uz tebe sam zato što osećam da sam ti važna.  Ja uvek znam kada ti značim, ali ako moju dobrotu uzimaš zdravo za gotovo, ja ću to primetiti i upiti.  Ako osetim da sam ti nevažna, ja ću se još više truditi ili ću se potpuno odvojiti od tebe. Znam, pitaćeš me šta mi je, ali neću ti reći, jer ćeš misliti da preterujem. Ali ako mi daš ljubav koju zaslužujem, tada neću imati razloga za sumnju, već biti svesna da sam tamo gde i pripadam.

Uz tebe sam jer mi govoriš kako se stvarno osećaš. I to ne samo rečima, već i delima. Ne moraš se pretvarati da ti je svejedno ako misliš da sam ja nešto najbolje što ti se dogodilo u životu. Uvek mi to možeš reći jer ne želim da se kaješ što mi to nikada nisi rekao. Nemoj očekivati, nemoj predviđati, ne brini, samo iskreno budi ono što jesi.

Uz tebe sam zato što mi daješ razloge da ti verujem. Jer poverenje je snažnije od vernosti. Poverenje mi daje snage da ti potpuno otvorim srce, a jednom kada kada dopreš do mene, ostajem tvoja.

Uz tebe sam zato što si prisutan. Zato što si tu kada se čini da život ne može biti bolji, zato što ne nestaneš kada sve krene nizbrdo. Pruži mi osećaj da želiš zauvek biti tu.

Pin It

Izvor: zdravaisretna.hr