Pet razloga zašto je super biti u vezi sa starijom ženom

Žene u godinama vole sebe i ono što jesu bez obzira ako imaju koju boru ili kilogram više, a što muškarce pali više od žene koja se oseća dobro u svojoj koži.

Pet razloga zašto je super biti u vezi sa starijom ženom Foto: inforsportal.com

Kada muškarci razmišljaju o starijim ženama, uglavnom misle samo na seks s njima. Ipak, mnogo je više zapravo prednosti u zabavljanju sa starijom ženom, a kojih u početku muškarci nisu svesni. 

1. Zna šta želi i ne odustaje od toga. 

Žene u svojim 40-im i 50-im godinama postigle su već mnogo toga u životu i znaju šta zapravo žele. Bilo da se radi o njihovoj karijeri, navikama, hobijima, žene u tim godinama ne traže se više, a šta može biti više seksi od žene koja čvrsto stoji na svojim nogama. 

2. Samouverena je. 

Žene u godinama vole sebe i ono što jesu bez obzira ako imaju koju boru ili kilogram više. Jedno je istraživanje pokazalo, naime, kako je žena najzadovoljnija sa svojim telom nakon 49. godine. 

3. Zna šta želi u krevetu i ne boji se da razgovara o tome. 

Mnoge starije žene kažu kako sada imaju najbolji seks u životu. Blogerka Erika Džeger kaže kako je u mladosti njen seksualni život bio uzbudljiv, ali je nije ispunjavao. Sada, nakon 50-e nza šta želi i šta je najbitnije, kako da izrazi svoje seksualne želje i potrebe. 

4. Ima iskustva. 

Iskustvo se ne odnosi samo na posao već i spavaću sobu. Starije žene znaju već šta ih uzbuđuje, šta uzbuđuje partnera i mlađe partnere čak mogu da nauče nekim novim stvarima u krevetu. S druge strane, poučene iskustvom iz prošlih veza, sigurno neće s vama zbog greške koje su pravile kada su bile mlađe. 

5. Nezavisna je. 

Starije žene imaju prijatelje s kojima se druže gotovo ceo život, navike koje rade stalno, posao, hobije... Teško ćete promeniti njene životne navike kao što biste to mogli kod mlađe žene. Starija žena će vas želeti u svom životu, ali neće morati da vas ima. Nemojte da sputavate ili da joj govorite šta treba da radi.

 

Pin It

Izvor: vecernji.hr