Ovaj čovek VEĆ 24 GODINE čeka svoju suprugu na autobuskoj stanici: Kad su ljudi saznali razlog zašto se ne pomera, ostali su bez teksta

Ecevit Okuzcu, stanovnik provincije Sinop u Turkoj, na autobuskoj stanici već 24 godine čeka povratak voljene žene. Turski mediji pišu da je Okuzcuova ljubavna priča veoma potresna.

Autobuska stanica u Truskoj (ilustracija) Foto: Profimedia Autobuska stanica u Truskoj (ilustracija) Foto: Profimedia

Novinarima je kazao da je "ženu svojih snova" sreo upravo na toj autobuskoj stanici i da se njihova ljubavna priča razvijala baš onako kako je zamišljao, sve dok se nije dogodila tragedija.

U mladosti mu je dijagnostikovana bolest zbog koje je postepeno izgubio vid. Iako je prošao brojne tretmane, nijedan se nije pokazao uspešnim. Nažalost, žena koju je voleo otišla je u Istanbul i više se nije vratila.

 

Iako je od tada prošlo više od 20 godina Okuzcu nije ostao bez nade, verujući da će se njegova voljena jednog dana vratiti na istu autobusku stanicu gde su im se putevi prvi put ukrstili. Zbog toga je na stanici čeka svakog dana.

Čeka svoju suprugu već 24 godine
Čeka svoju suprugu već 24 godine, Foto:screenshot

Kako je rekao nema užih članova porodice osim brata koji ne živi s njim. Tokom dana Okuzcu se može naći na autobuskoj stanici, mjestu koja je sada lokalno poznata kao stanica "ašik Ecevit", što znači "zaljubljeni Ecevit", koja je postala svojevrsni simbol njegove trajne ljubavi i posvećenosti.

Izvor: Žena Blic