LJUBAVNICA NAPISALA PISMO ŽENI SVOG DEČKA: Znam da me mrziš, ali...

Kako možeš, kao žena, to da radiš drugoj ženi - pitale su je prijateljice, ali ona se nije obazirala na to, već je suprugi čoveka kojem je ljubavnica napisala pismo.

Foto: haber.ba Foto: haber.ba

Nakon što je okončala ljubavnu aferu sa mužem jedne svoje poznanice, odlučila je da svoja osećanja i celu priču stavi na papir. Sve je javno podelila, a mediji su preneli njenu priču. Iako su je zbog njenog ponašanja i bliske prijateljice odbacile, njoj je najbitnija bila ljubav.

"Draga ženo mog dečka.
Nesporno je da sam učinila bezbroj loših stvari – i sve to bez žaljenja.
Poljubila sam ga na tremu ispred vaše kuće dok si ti u dvorištu imala zabavu povodom svog rođendana. Nisam htela da ga probudim nakon što je zaspao posle seksa da bi celu noć proveo u mom krevetu.

Uložila sam sav svoj trud da kod mene ostane mnogo duže nego što je planirao tako da je morao da žuri kući – bez tuširanja pre toga. Sigurno je mirisao na mene kad se pojavio na vratima vaše spavaće sobe. Uživala sam u tome.
Sve je počelo onda kad si i mislila da je počelo. To veče kad smo imali dabl dejt. Sećaš se načina na koji me nasmejavao te večeri, kako si se osećala tada? Tvoj instinkt je bio ispravan.

Nedeljama sam krila našu aferu. Međutim, jedne večeri, posle nekoliko čašica tekile, sve sam priznala svojoj prijateljici. Ona je udata. Trenutno me mrzi.

– Kako možeš, kao žena, to da radiš drugoj ženi – pitala me je.
I većina ostalih mojih prijateljica koje su u braku takođe su ogorčene. No, moji oženjeni prijatelji u tome su me potpuno podržali. Zavideli su mi.

Nikad nisam razumela izjavu svoje prijateljice koja je rekla da sam izdala neku prećutnu vrstu ženskog dogovora. Ne verujem u odanost koju bi mi kao žene trebalo da imamo jedna prema drugoj. Verujem da dugujem sebi da se zaljubim i budem zaljubljena što je duže moguće. Slažem se s onim što je Vudi Alen rekao: ‘Srce želi šta želi’.
Prošlo je godinu dana otkad je tvoj suprug raskinuo sa mnom. Nije to uradio zbog tebe niti da bi sačuvao vaš brak. Učinio je to jer je naša veza došla do tačke kad je meni nanosila više bola nego sreće. Znao je da tebe i decu neće nikad ostaviti. Znao je koliko me boli svaki put kad me poljubi i ode kući tebi. Mogao je da živi s tim da tebe vara, ali ne i s tim da ja živim u toj boli.

Ti me mrziš i mrzećeš me, znam to. Ali, nekad bih volela da možemo da razgovaramo. Htela bih da se nađemo i da mogu da ti ispričam zašto smo to uradili.

Kad bismo se našle i napile zajedno, volela bih da ti kažem jednu stvar. Nisam loša osoba, nisam bezosećajna. Htala bih da ti ispričam svoju priču da bi imala razlog da se osećaš bolje.

Jedne večeri sam šetala i prošla pored restorana gde vas dvoje idete petkom uveče. Pogledala sam kroz prozor i videla vas dvoje. Imala sam osećaj kao da je taj trenutak trajao čitavu večnost. Videla sam njegov pogled i zavodljiv osmeh upućen tebi. Ono što sam još videla te večeri izazvalo mi je isto toliko bola koliko sam i ja nanela tebi. Shvatila sam da nas voli obe."

Pin It

Izvor: jutarnji.hr