Iznenadila je muža svojim slikama. Kada je pogledao slike, spoznao je istinu!

U njenim prvim počecima biznisa sa fotografijom, Victoria je unajmljena od žene koja je htela da napravi par seksi fotografija kako bi zainteresovala muža i poboljšala odnos sa njim u braku.

Foto: businessinsider.com Foto: businessinsider.com

”Želim da uklonite sav moj celulit, sve moje strije, moje kilograme i sve moje bore…samo da nestanu. Želim samo jednom da se osećam predivno.”

Victoria je poslušala želje svoje klijentkinje. ”Pretvorila sam je u ono što svaka žena sanja da postane.”, rekla je tužno Victoria. Mesecima kasnije, Victoria je dobila neočekivan email od muža njene klijentkinje – email koji je ostavio trajan utisak na nju u mesecima koji tek dolaze:

”Draga Victoria, pišem vam, jer sam nedavno dobio album sa slikama moje supruge koje ste vi napravili. Ne želim da mislite da sam na bilo koji način ljut na vas, ali želim da podelim nešto sa vama. Sa mojoj suprugom sam u vezi još od kraja srednje škole i imamo dve predivne ćerke. Imali smo mnoge uspone i padove tokom svih ovih godina, i znam da je ona ovo uradila da bi začinila naš ljubavni život. Ponekad mi prigovara kako mi nije dovoljno privlačna, da me neće kriviti ako nađem neku mlađu od nje. Kada sam otvorio album koji mi je dala, moje srce je potonulo. Ove slike…iako su lepe i pokazuju da ste veoma talentovan fotograf…to nije moja žena. Napravili ste da svaka njena ‘mana’ nestane…i iako sam prilično siguran da je upravo to što je moja žena tražila, to je oduzelo sve što čini naš život. Kada ste joj skinuli strije, oduzeli ste tragove naše dece. Kada ste joj skinuli bore, oduzeli ste više od dve decenije našeg smeha i naših briga. Kada ste joj skinuli celulit, oduzeli ste joj ljubav prema kuvanju i sva lepa jela koja smo jeli svih godina. Ja vam ne govorim ovo da bi ste se osetili loše, znam da vi samo radite svoj posao. Pišem vam, jer želim da vam se zahvalim. Gledajući ove slike, shvatio sam iskreno, da ja svojoj ženi ne govorim dovoljno koliko je volim i obožavam takvu kakva je. Ona to retko čuje, tako da zapravo misli da su ove slike iz photoshop-a one koje ja želim i da je meni potrebno da ona tako izgleda. Moraću više da se potrudim ubuduće, a u preostalim našim danima slaviću je sa svim njenim nesavršenostima. Hvala vam za podsetnik.”

Pin It

 

Izvor: littlethings.com