Anja (30) šokirala javnost: Imam moralno pravo da pored muža imam i ljubavnika!

Odgovornost za sve što se desi u vezi leži na oba parznera. Koliko god bilo teško da se prizna, ovo važi i kada je reč o preljubi, prenosi Cluber iskustvo 30-godišnje Anje i njen stav da žena pod određenim okolnostima ima pravo da ima ljubavnika.

foto-ilustracija: pixabay.com foto-ilustracija: pixabay.com

"Generalno se prihvata mišljenje da prevareni nije kriv ni za šta. 

Ali, kada se žena za muža postane komad nameštaja, lična posluga, čistačica i ikebana koja se podrazumeva u kući, zašto se čudite kada takav muž dobije odgovor u vidu velikih rogova? Razvod bi za njega bila suviše mala i jednostavna kazna.

Imam 30 godina, udata sam devet godina i imam sedmogodišnju ćerku. Muž ima 35 godina i već tri godine ne pokazuje nikakvo interesovanje za mene. Ne mislim da me vara, ali činjenica je da mu je libido potpuno nestao i da je umesto da poradi na tom problemom, odabrao da leži na kauču po ceo dan.

Radi kao menadžer, ne radi previše, a kada dođe s posla, skljoka se na krevet i ne radi ništa. Ceo naš "porodični" život je na meni, kao i svi poslovi i briga o detetu.

Ranije je i pokušavao nešto bar jednom nedeljno, ali godinu dana gotovo da me nije ni pogledao. Kada sam ja pokušavala da se približim njemu, da ga zavedem, da se sve vrati na staro, dobijala sam u početku suptilno odbijanje uz nevine izgovore, a nakon nekog vremena i psovke i uvrede kako sam žena bez morala koja misli samo na najniže strasti.

 

U jednom razgovoru sam provukla temu razvoda, a on je počeo da viče kako je znao da sam imala samo jedan cilj, da mu izvučem alimentaciju, uz salvu novih uvreda na moj račun.

Tada sam odlučila - ja, lovac na alimentaciju i žena bez morala, imam moralno pravo da imam ljubavnika, koji će mi pružiti ono što muž neće. 

Neću da insistiram na razvodu - ponovna udaja svakako mi ne pada na pamet. Samo hoću da budem ispunjena žena. A moj jelen sa rogovima... Neka sazna, baš me briga", ispričala je Anja.

Stil.kurir.rs