Ako muškarcu pružiš ovih 5 stvari, voleće te do neba

Ovakve žene jači pol nikada neće ostaviti, jer znaju da su one retki dragulji

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kada je reč o muško-ženskim odnosima, ne postoji nikakav univerzalni recept za uspeh. Ali, postoje neke stvari koje su muškarcima jednostavno neophodne, prenosi Stil.

Ako mu ih ne omogućite, teško da ćete sa njim ostvariti dugotrajnu vezu. Obratite pažnju na sledećih 5 stvari:

1. Prostor

Muškarcima je potreban lični prostor, bukvalno da bi mogli da dišu. Isto kao i vama. Nema potrebe da ga zovete svaki čas, da ga stalno pitate da li vas voli, da ga zatrpavate porukama prepunim emotikona srca i poljubaca. Ugušićete ga. Koliko god da su vaša osećanja jaka, pokažite ih na drugi način, jer ovakvo ponašanje muškarcu stvara osećaj kao da je u zatvoru iz kojeg će želeti što pre da pobegne.

 

2. Nežnost i pažnja

Žene se smatraju simbolom nežnosti i pažnje, a muškarci, koliko god da imaju godina, žude za njima poput trogodišnje dece. Ali ne zato što su slabi ili nezreli i treba im majčinska briga, već baš zato što su jaki i zato što oni vas brane od svih drugih. Kad se umore od svih borbi, njima treba pažnje, nežnosti, utehe, lepih reči.

3. Poštovanje

Iako nikada to ne bi priznali, čak ni sebi, muškarcima je izuzetno važno da ih žena koju vole poštuje. Samo kada oseća iskreno poštovanje od svoje voljene, muškarac se oseća smireno i bezbedno.

4. Razumevanje

Ovo je jedan od najčešćih problema s kojima se muškarci susreću tokom emotivnih veza - žene ih jednostavno ne razumeju, čak ni kada ih bezuslovno vole i poštuju. Najčešće ne razumeju njihove društvene, poslovne ili seksualne potrebe. U ovakvim situacijama žene najčešće svakodnevno optužuju muškarce za to što ne razumeju, pa su ovakve veze uglavnom osuđene na propast. Ženu koja ga u potpunosti razume, muškarac nikada neće uzimati "zdravo za gotovo". Takve žene nikada ne ostavljaju.

5. Osećaj važnosti

Ako muškarac ima razloga da veruje da za svoju ženu nije samo izvor novca ili prihvatljiva opcija, učiniće sve, i moguće i nemoguće, da je učini srećnom. Za muškarca je važno da se oseća važno, cenjeno i željeno u životu svoje dame.