Ako išta mrze kod žena, to su ovih pet stvari: Kada muškarac prestaje da voli

U nastojanjima da izgledaju što lepše i ostave bolji utisak, žene često prave kardinalne greške kojima gube pažnju muškog pola.

Foto: top-shop.rs Foto: top-shop.rs

Ukusi su različiti, ali o sledećim stvarima skoro svi muškarci isto misle.

Previše šminke

U nastojanju da izgledaju što bolje, te time i privlačnije suprotnom polu, žene često preteruju s količinom šminke. Nabacuju sloj nakon sloja kako bi prikrile sve nedostatke, ne shvatajući da time zapravo odbijaju muškarce. Brojna istraživanja su pokazala da muškarci više vole prirodniji izgled, dok ih preterivanje sa šminkom može samo ohladiti. 

Promiskuitetno ponašanje

Mnoge žene su uverene kako će seksualnim aluzijama, izazovnim ponašanjem i odlaskom u krevet privući muškarca, iako je istina potpuno drugačija. Takvim ponašanjem ćete svakako privući muškarca koji je u potrazi za avanturom, ali teško da će poželeti da vas bolje upozna. Devojka za seks i devojka za vezu su dve potpuno drugačije stvari. 

Izgladnjivanje

Muškarce apsolutno odbijaju žene koje se stide da jedu. Oni vole da vide devojku kako uživa u hrani, stoga salate i slične dijetne večere zaboravite kada ste na sastanku s njim. Iz nepoznatog razloga, devojka koja voli da jede im je i te kako privlačna. 

Alkoholisanje

Slobodno popijte koje piće, ali nemojte da nastojite da mu dokažete koliko možete da popijete. Devojka koja pije jedno piće za drugim možda i može da bude zabavna, ali muškarac je svakako neće uzeti u obzir kao kandidatkinju za vezu. 

Napadno ponašanje

Ako frajeri išta mrze, onda su to napadne devojke. Pritom ne mislimo samo na preterano nastojanje da ostvarite fizički kontakt, već i na razgovor. Preterivanje s komplimentima i smejanje na svaku njegovu izjavu potpuno će ga ohladiti. 

 

Izvor: cosmopolitan