7 poruka koje baš svaki muškarac želi da dobije od devojke!

Posle teksta pošaljite mu bar jednu sa spiska…

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ne sumnajmo da ste već odavno usavršile tehnike dopisivanja! Kako i ne bi pored Facebook-a, Viber-a, Whatsapp-a i sličnih programa namenjenih za neumornu komunikaciju! Međutim, uvek postoje male tajne koje smo samo za vas saznali!

Iako momci ne vole preterano dopisivanje, ovih 7 poruka baš svaki momak želi stalno da dobija od svoje lepše polovine! U skladu sa situacijom naravno!

Posle prvog sudara
Pošalji mu: "Divno sam se provela sinoć. Hvala još jednom".
Zašto ovo pali: Momci umeju da budu nesigurni kada je u pitanju žensko mišljenje. Zato mu i pored toga što si mu naglasila na kraju sastanka „ Lepo sam se provela", pošalji još jednom čisto da bude siguran.

Pre hot sastanka
Pošalji ovo: „Radujem se što ću te videti večeras…iz više razloga ;)
Zašto ovo pali: Naslućivanje je jedan od najvrelijih delova predigre. Pošalji mu suptilnu, ali seksi sliku koja će mu razbuditi maštu toliko da neće moći da dočeka vreme sastanka.

Posle utakmice (naročito ako je on jedan od igrača)
Pošalji mu ovo: „Žao mi je što ste izgubili, ali ti si bio tako HOT na terenu"
Zašto ovo pali: Svi znamo koliko su muškarci opterećeni sportom, naročito fudbalom. Isto tako znamo da momci obožavaju da ih njihova devojka posmatra dok igraju. Zato čak iako s nije baš pokazao na terenu u tvo, prisustvu, pokaži mu da ga jako želiš i da ti je u svim izdanjima HOT HOT.

Kada kupuješ seksi donji veš
Pošalji mu: „Crne čipkane…ili crvene providne tange? Kojim vešom da te obradujem večeras?
Zašto ovo pali: Muškarci vole svoje dame bez veša, ali načisto odlepe kada ga pre seksa zavodite u seksi vešu. Probudite mu maštu da jedva dočeka vreme vašeg susreta.

Kada izađeš sa drugaricama
Pošalji mu: „Večeras izlazim sa devojkama, ali sutra se pripremi za ludu „zabavu" udvoje! Da li je to jasno?
Zašto ovo pali: Izlaziš sa drugaricama, ali mu i ostavljaš poruku da želiš samo NJEGA. Na ovaj način je siguran da je njegova devojka samo njegova bez obzira koliko muškaraca se zatekne u klubu.

Kada izađeš iz kade/ tuš kabine
Pošalji mu: „Samo što sam izašla iz kade / tuš kabine. Želiš li da osušiš moje golo, mokro telo?
Zašto ovo pali: Ne da će mu ova poruka razbuditi maštu…već će i istog trenutka zamišljati situaciju. Nemoj se iznenaditi ako ti i pokuca na vrata!

U toku dana...ili noći...
Pošalji mu: „Mislim o tebi…i iskrena da budem, veoma „dirty"!
Zašto ovo pali: Svaki mušakrac želi da zna da ga voljena osoba želi koliko i on nju, zato pustite mašti na volju bez stida i granica.

(Izvor: Cosmopolitan.rs)