5 osobina MUDRE žene: Nikad ne ismeva odluke svog muža, jer zna da je i sama deo njegove odluke!

Izdvajamo šta je to što pametna i samostalna žena nikad neće da uradi kada je njen muškarac u pitanju

Foto: www.zenskikutak.rs Foto: www.zenskikutak.rs

Žene nisu slabiji pol, one su ravnopravne sa muškarcima i tako moraju i da se ponašaju. Izdvajamo šta je to što pametna i samostalna žena nikad neće da uradi kada je njen muškarac u pitanju:

1. Mudra žena je samostalna i ne očekuje od muškarca da je izdržava

Ovde nije reč o vašoj deci, već o vama.

Neke žene se jednostavno predaju muškarcu u svakom smislu, pa očekuju od njega da je izdržava, oblači, hrani. Niko nije dužan da vodi računa o vama. On dobrovoljno može to da radi, ali njegova obaveza nije da se brine o vama kao da ste bespomoćno dete.

 

2. Ona ne želi da se njen muškarac promeni

Ne želi da njen muškarac promeni posao ili odustane od hobija kako bi više vremena provodio sa njom. Inteligentna žena zna da to što on radi, čime se bavi, je sastavni deo njegove ličnosti. Taj posao, hobi ili prijatelji su sastavni deo njega, isto kao i njegova ljubav prema njoj.

3. Ne zahteva od njega da ostavi svoje prijatelje i porodicu

Možda ne volite njegovog kuma ili porodicu, ali on nije dužan zbog toga da ne razgovara ili da se ne viđa sa tim ljudima. Čak i ako ti ljudi loše utiču na njega, nije na vama da mu to kažete ili da zahtevate od njega da se odvoji od njih. On ima pravo da sam donosi odluke sa kim će se družIti, pa ostavite da sam uvidi ako neko nije dobar za njega.

4. Ne traži od njega da ignoriše druge žene

Činjenica je da muškarci imaju oči. On će naravno da primeti da postoje i druge žene koje su lepe i sređene, i to je ok sve dok ne flertuje sa drugim ženama.

5. Mudra žena veruje svom muškarcu

Ona ne zahteva od njega da joj dokazuje svoju ljubav. Kada postoji poverenje među partnerima nikad neće biti potrebe da gledate njegov telefon ili mejl. Uvek vodite računa da vaša veza bude harmonična, da nađete kompromis, a to jedino može da proizađe iz vaših postupaka.

Na kraju, nikad ne ismevajte odluke vašeg partnera, jer vi ste jedna od tih odluka.

Izvor: Stil Kurir