Ručak na brzinu: Sataraš sa jajima

Podsećamo vas na jedno jelo koje je idealno za zaposlene domaćice. Možete ga pripremiti za 20 minuta, a potrebne sastojke većina nas ima u svom domu.

Foto: Stil.rs Foto: Stil.rs

Podsećamo vas na jedno jelo koje je idealno za zaposlene domaćice. Možete ga pripremiti za 20 minuta, a potrebne sastojke većina nas ima u svom domu.

Sastojci:

  • 3-4 kašike masti
  • 2 glavice crnog luka
  • 5- 6 paprika
  • jedan paradajz
  • 2 jaja
  • kašika brašna
  • soli po ukusu

Priprema:

Stavite 3-4 kašike masti u tiganj. Oljuštite i iseckajte dve glavice crnog luka. Propržite na tiganju.

Iseckate 5 do 6 paprika srednje veličine. Dodajte ih u tiganj. Potom, oljuštite jedan veći ili dva manja paradajza, iseckajte ih i dodajte smesi.

Pržite tako na tiganju dok povrće na omekša (oko 15-ak minuta).

U zasebnom tanjiru viljuškom umutite dva jaja. Dodajte ih smesi u tiganju. Stavite i jednu kašiku brašna.

Posolite i pržite još tri minuta. Jelo gotovo!

 

Izvor: Stil.rs