TEST: Slika koja vas najviše privlači otkriće vam poruku

Pogledajte ove slike. Koja slika vas najviše privlači? Ona koja vas najviše poziva otkrit će vam poruku. Dopustite vašoj intuiciji da vas vodi.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

1. Prikriveni blagoslovi

Od vas se traži da ne donosite preuranjene zaključke o vašim trenutnim okolnostima. Ova situacija nije onakva kakva se čini. Možda ćete se iznenaditi kada shvatite da ste dobili nešto sasvim drugačije od onoga što ste tražili. Vaša izvorna reakcija može biti zbunjenosti i možete se pitati: “Zašto, zašto se to dogodilo?”

Možete se osjećati kao da je Svemir napravio pogrešku. Ali pazite da ne sudite o ovoj situaciji prerano. Svemir ne čini pogreške i niste ni vi učinili ništa krivo. Zapravo, ovo je prikriveni  blagoslov.

Ako ste imali planove koji su iznenada propali u zadnji tren, znajte da je to sada za vaše najviše dobro. Ako nemate apsolutno nikakvu kontrolu nad ovom naizgled uznemirujućom situacijom, vrijeme je da prihvatite da postoji plan.

Stvari nikad ne izgledaju onakve kakve uistinu jesu, a ova situacija zapravo ima iznenađenje koje će zasigurno biti blagoslov. Od vas se traži da otpustite sva prosuđivanja i da imate povjerenja da će Svemir isporučiti željeno na najneočekivanije načine.

 

2. Manifestiranje magije

Stvarate svoj život na temelju namjera koje šaljete u Svemir. Kada doista pratite tok Zakona privlačnosti, magija se počinje događati! Sinkroniciteti počinju postajati dio vašeg svakodnevnog života. To je doista čarobno iskustvo. Ponekad mislimo da smo u harmoniji sa Zakonom privlačnosti, ali smo doista odvojeni od njega.

Mi se odvojimo od njega stvarajući otpor prema onome što želimo. Otpor se pojavljuje zbog straha od promjene ili osjećajaja nedostojnosti. Vrijeme je da otvorite svoje srce za primanje. Dostojni ste! Ovaj put se usredotočite na ono što stvarno i zaista želite.

Što je to što želite iskusiti? Jednom kada budete imali jasnu sliku onoga što želite, zadržite sliku u vašem umu i svakodnevno ćete to primati. Ako doista vjerujete da će se to ostvariti, ne biste li se trebali osjećati uzbuđeni? Da, bi! Osjećajte se uzbuđeni jer znate da ćete to doživjeti, da ćete primiti i da je ovdje!

Ova slika se danas pojavila kako bi vas podsjetila da imate mogućnost stvaranja onoga što želite stvoriti! Imate razloga da se osjećate uzbuđeni. Upravo ste spremni iskusiti čaroliju manifestiranja svoje stvarnosti!

 

3. Sinergija

Ujedinjavanje svih vaših talenata pomaže vam stvoriti energetski potpis koji u sebi sadrži vaš autentični kreativni izraz. Vaši darovi i talenti nisu odvojeni. Oni zajedno čine sve ono što vi jeste.  Možda se previše trudite shvatiti kako se kretati naprijed s nečim specifičnim.

To je zato što sve gledate kao zasebne dijelove kada se, zapravo, sve zajedno miješa i čini vas onim što jeste. Kombinacija vaših darova, talenata i sposobnosti čine cjelinu onoga što vi možete ponuditi.

Vođeni ste da ujedinite različite aspekte sebe i time ćete stvoriti nešto novo i uzbudljivo. Ova slika predstavlja vaše kreativne talente. Imate obilje kreativne energije koja je spremna izrasti iz vas ako prigrlite sve aspekte svoje prave prirode.

Ta vam slika dolazi danas kako bi vam pomogla da shvatite da sve što ste naučili, sve vještine koje ste razvili i svi vaši darovi djeluju zajedno kao jedna cjelina kako bi stvorili kreativno rješenje.

 

4. Protegnite se

Vrijeme je da izađete iz svoje zone udobnosti i krenete u nepoznato. Sigurno je riskirati. Imajte vjere i doživjet ćete nešto novo. Vrijeme je da rastete i krenete u novo poglavlje vašeg života. U ovom trenutku vam se stvari možda neće činiti poznatim. Stvari se mijenjaju bržim tempom, a nove prilike i okolnosti dolaze u vaše iskustvo.

Od vas se traži da dopustite da se protegnete pored onoga što vam je do sada  bilo uobičajeno. Dok to dopuštate, stvarate ekspanziju koja dolazi iz duše koja postaje pokretačka snaga svih vaših postupaka.

Vaša duša žudi za proširivanjem. Ne možete se proširiti ako nastavljate s istom svakodnevnom rutinom. Vrijeme je da se zapitate: “Na koji način ja igram na sigurno?”

Ako se osjećate vođenim da upišete novi tečaj, otvorite novi posao ili započnete novi pothvat na bilo koji način, to je vaš znak! Vi ste na pravom putu. Vjerujte i pretvorite stranice života u uzbudljivo novo poglavlje u vašem životu!

Izvor: Atma