TEST: Odaberite čarobnu pticu sreće i ona će vam pokloniti dar

Iz bajki i pjesama mnogi od nas znaju da negdje na ovom svijetu postoji čarobna ptica sreće koja može ispuniti svaku želju!

Foto: spirtualposts.com Foto: spirtualposts.com

Neki izvori tvrde da je ova ptica nebesko plava, a drugi – da je blistavo vatrena.

Danas imamo zanimljiv test za vas. Zamislite da hodate po vrtu i pronađete tajno mjesto. Tamo sjede različite ptice na granama stabla.

Izaberite jednu od njih i ona će vam pokloniti dar.

Ptica 1.

Ova ptica je doletjela i donijela svoj dar u obliku pozitivne energije koja će vas pratiti u budućnosti. U poslu ćete biti sretniji nego ikad, piše Spirtual posts.

Slobodno učinite ono oko čega ste imali dvojbe! Iznad svega, ne zaboravite slušati sebe.

Ptica 2.

Odabrali ste pticu ljubavi. Ona vam obećava sreću u ljubavi. U bliskoj budućnosti, vaše će oči zasjati sjajnije od dijamanata. Osim toga, naći ćete zajednički jezik s vašim partnerom, prijateljima i kolegama.

Možete riješiti svaki sukob s bilo kim. Zato je vrijeme da upitate šefove za promaknuće ili otiđite na romantično putovanje.

Ptica 3.

Odabrali ste običnu pticu. Sve što vam može dati je njezina pjesma. I vi i ne trebate ništa drugo. Uostalom, magija je u vama. Možete učiniti sve što želite.

Rođeni ste pod sretnom zvijezdom. Zato samo vjerujte u sebe.

Ptica 4.

Uhvatili ste pticu sreće! U idućem mjesecu bit ćete sretni u svemu. Vaša intuicija pomoći će vam da razumijete gdje trebate ići.

Nadalje, čeka vas ugodno iznenađenje za dva tjedna. Dakle, nemojte gubiti vrijeme. Sve će biti sjajno!

Izvor: ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak