Odaberite ključ koji vas najviše privlači i otkrijte kakvu vam poruku šalje

Svaki ključ predstavlja nas i našu magijsku sposobnost. Odaberite ključ koji vas najviše privlači i otkrijte kakvu vam poruku šalje.

foto: P Maxwell Photography/Shutterstock foto: P Maxwell Photography/Shutterstock

Ključ #1
Ono što treba da shvatite jeste da nikada niste sami. Uvek ste na vezi sa Svemirom, povezani sa svime što živi. Ipak, vi ste slobodna duša i trebalo bi da budete nezavisni. Stoga bi trebalo da se oslobodite otrovnih odnosa.

Idite u šumu i uzemljite se. Pronađite ravnotežu u zelenoj šumi i verujte svim delovima života. Nas usmeravaju energetske struje. Premda energija može da nas usmerava sve vreme, trebalo bi da pronađemo našu svetu unutrašnjost – baš kao što su to mudraci godinama činili.

Možda se osećate izgubljeno, ali nemojte zaboraviti da zapravo nismo nikada zaista izgubljeni i da uvek idemo prema Svetlu. Meditacija vam može pomoći i pružiti uvid u čudo koje zovemo život.

Ključ #2
Ako ste odabrali ovaj ključ, onda ste rođeni da biste stvorili čuda. Dobra sreća je na vašoj strani. Samo jedan korak vas deli od uspeha. Uronite u svoje čarobne moći – bacite čaroliju, onu koja je dala čarobne moći tolikim ljudima.

Važan savet bi bio da naučite kako da uravnotežite svoje različite aspekte. Morate da pronađete ravnotežu. Uzemljenje vaših energija može da bude vrlo korisno.

Ključ #3
Sve što vam je potrebno jeste ljubav. Ljubav otvara vrata, ljubav osvaja sve, ljubav je savršen lek za sve vrste bolesti. To je ono što treba da razumete i zapamtite. Svojom ljubavlju moći ćete da otvorite vrata uspeha. Bili ste povređeni zbog ljubavi i taj teški teret usporava vaš put. Rešite se toga. Oprostite i sebi i drugima.

Vaše srce je zaista romantično, čeznete za jedinom istinskom ljubavlju koja vas može učiniti nepobedivim. Ta posebna osoba je vrlo blizu. Jedina stvar koju morate učiniti jeste da se otvorite ljubavi. Očistite srčanu čakru. Pošaljite jasnu poruku Svemiru. Ako ste već u vezi, upotrebite snagu ljubavi da osvežite svoju vezu.

 

Ključ #4
Vi žudite za skladom, lepotom i mirom. Toliko toga se dogodilo u prošlosti, ali sada je vreme da se oslobodite toga. Koristite ovaj ključ da otpustite prošlost. Ono što vas je povredilo treba otpustiti. Prošlost više ne može da utiče na vašu budućnost.

Zaista verujete da bi život trebalo da bude jednostavan. Savet za to je vrlo jednostavan. Potreban vam je odmor od detalja i teških rasporeda. Pokušajte da pronađete određeno vreme za sebe. Odaberite aktivnosti i osobe koje pojednostavljuju vaš život.

Alhemičari veruju da je Svemir tako jednostavan da se sva njegova magija može upisati u mali smaragdni žig. Nije vam potrebno složeno razmišljanje kako biste uspeli. Verujte svojoj intuiciji.

Ključ #5
Ovaj ključ je najambiciozniji. Ako ste njega odabrali onda ste verovatno vrlo usmereni. Zapamtite da je život igra i divno putovanje. Odredište je važno, ali isto tako i putovanje – ako ne i više.

Držite svoje ciljeve postavljene visoko, ali ne zaboravite da se nasmejete, zabavite i shvatite stvari opuštenije. Važno je održavati ravnotežu između stvari koje želite da postignete i malih stvari koje vas svakodnevno čine srećnim. Ne zamarajte se pokušavajući da postignete svoje ciljeve. Bićete srećni samo ako budete verni sebi.

Verovatno verujete da morate jako da se trudite kako biste uspeli – ili da radite više da biste živeli udobno. Ali ljudska bića nisu toliko složena. Sve što nam je potrebno, jeste ljubav. Pokušajte da pronađete jednostavna rešenja. Što je jednostavnije, to je bolje.

Atma