Otkrijte koje SUPERMOĆI ima vaš horoskopski znak

Svaki znak ima neke gotovo nadljudske karakteristike. Otkrijte koje to supermoći imaju pripadnici vašeg horoskopskog znaka - da li je to moć saosećanja ili ste možda ljudski detektor laži...

Foto: www.bevbattles.com Foto: www.bevbattles.com

Ovan - neograničena energija
Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji jako žele da ostvare - to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu - sve kako bi dobili to što žele.

Bik - supersnaga
Ne kaže se uzalud "jak kao bik". Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih horoskopskih znakova. Oni su  zaista nepobedivi.

Blizanci - mentalno snimanje
Pripadnici ovog znaka u svetu superjunaka bi bili oni koji imaju neverovatnu sposobnost upijanja ogromne količine informacija za neverovatno kratko vreme. Bilo da čitaju novine, prosmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova mentalna energija i kapacitet mozga su pravo čudo.

Rak - moć saosećanja
Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost neverovatne empatije koja ih karakteriše. Oni su sposobni da shvate i razumeju gotovo sve ljudske motive oko sebe, da se povežu sa svakim emotivnim stanjem i generalno da uspostave vezu sa svakim čovekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

Lav - gospodar vatre
Njihov vrući temperament udružen s energijom koju dobija od sunca, pripadnike ovog znaka u svetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni mogu da stvore vatru iz ničega - samo ako se malo naljute, ali i da je istom brzinom i ugase, plamenom štite svoje bližnje od neprijatelje ako im se približe.

Devica - ljudski tornado
Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na umu, u svetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unapred, mogu uvesti pometnju u svoju okolinu i "poremetiti" ih kao tornado, koji je otišao pre nego što je objasnio šta je hteo - ali budite uvereni da je to i dobio.

Vaga - menjanje oblika
Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposonost - moć prilagođavanja. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju menjati oblike i prilagoditi se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta njihova moć im omogućava da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpija – čitanje duše
Pripadnici ovog znaka u svetu supermoći bi definitivno imali veštinu "čitanja" tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak mogu već samo gledajući nekome u oči proceniti njihova osjećanja ili bol, koji je njihov cilj i šta zapravo jesu.

Strelac - detektor laži
Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost da vrlo lako "izvlače" istinu iz nekog. Zato bi oni u svetu superjunaka definitivno bili ljudski "detektor laži", ali do istine ne bi došli zahvaljujući merenju pulsa i promenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sugovornika zavedu i nateraju da sam kaže svoje prave namere.

Jarac - upravljači mislima
Pripadnike ovog znaka krasi neverovatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama umeću ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove sopstvene i sprovedu volju Jarca u delo.

Vodolija - nestajanje
Pripadnici ovog znaka bi u svetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća - ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost nestajanja omogućuje im da "oblete" svet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz neverovatne situacije.

Ribe - tvorci svetova
Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u realnom svetu su poprilično neverovatne, tako da bi oni kao superjunaci bili nesumnjivi tvorci svetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matrixa ili futurističkih svetova po svojoj volji.

(Izvor: 24sata.hr)