Evo zašto se ceo svet oduševio ovim nastavnikom koji radi sa decom sa posebnim potrebama

Kris Almer je nastavnik koji radi sa decom sa posebnim potrebama. On je nedavno na Fejsbuku podelio kako počinje svaki školski dan...

Foto: Facebook/Printscreen Foto: Facebook/Printscreen

Kris Ulmer je nastavnik koji radi sa decom sa posebnim potrebama. On je nedavno na Fejsbuku podelio kako počinje svaki školski dan: tako što svakom od svojih učenika uputi kompliment. Video koji je postavio u nedelju ima već preko milion pregleda, što nam samo govori da je svet željan ovako pozitvnog stava.

Almer sa svojim učenicima ima Fejsbuk stranu koja se zove Posebne knjige posebne dece i oni se nadaju da će uspeti da objave knjigu za decu sa posebnim potrebama i njihove porodice. Almer objašnjava da će u knjizi opisati izazove i satisfakciju koju podizanje detata sa posebnim potrebama donosi: 

Ja predajem deci sa posebnim potrebama i već tri godine radim sa istom grupom učenika. Uspešno sarađujem sa svojim učenicima i njihovim roditeljima. Svi smo zajedno na mukotrpnom putovanju koje za cilj ima da obriše društvene stigme i da pokaže koliko su moji učenici fantastični. Sam vodim ovu stranu (ali je projekat zajednički). To podrazumeva postavljanje videa, slika, prikupljanje priča i odgovaranje na poruke. Volim i šerujem priče dece sa posebnim potrebama koja žive širom sveta. Zajedno možemo da promenimo svet.
Kris

Nadam se da ćemo na ovaj način uspeti da objavimo knjigu jer je očigledno da će ona biti izvor inspiracije za učenike sa posebnim potrebama i njihove porodice.

Izvor: Facebook