Sofija Loren sa 88 GODINA ima RASKOŠNU LEPOTU kojoj vreme NE MOŽE NIŠTA: Posle duge pauze vratila se na crveni tepih i pokazala svima da je prava dama

I dalje može da se pohvali neprolaznom harizmom i neverovatnim izgledom.

Sofija Loren fotografisana 2014. godine Foto: Profimedia Sofija Loren fotografisana 2014. godine Foto: Profimedia

Sofija Loren decenijama je važila za jednu od najlepših žena sveta, a do dana današnjeg, uprkos činjenici da su se standardni lepote znatno promenili, ostala je pojam seksepila i atraktivnosti. Slavna Italijanka uveliko gazi devetu deceniju, ali i dalje može da se pohvali neprolaznom harizmom i neverovatnim izgledom.

Sofija, koja u septembru puni 89 godina, pre nekoliko dana pojavila se na festivalu opere u Veroni. Glumica je prošetala crvenim tepihom zadobivši glasne ovacije publike, kojoj se široko smešila uz elegantno mahanje rukom.

 

Lorenova je proglašena za kumu ovog festivala koji slavi čitav vek postojanja, a ovaj jubilej obeležili su izvođenjem kultne opere "Aida" Đuzepe Verdija. Sofija je davne 1953. tumačila glavu ulogu u filmskoj verziji ove čuvene opere.

Sofija i dalje može da se pohvali raskošnom lepotom

Sofija i dalje može da se pohvali raskošnom lepotom Foto:Profimedia

Ona je na crveni tepih stigla u elegantnom, monohromatskom izdanju koje je u potpunosti u skladu sa prilikom, ali i njenim godinama. Sofija je uskočila u crno od glave do pete, izabravši svečano odelo i mrežastu bluzu, a dozu glamura u ovo izdanje unela je dijamantska ogrlica.

Legendarna glumica i dalje je verna kestenajstoj boji kose koju nosi već godinama unazad te je ista postala njen zaštitni znak. Opredelila se za minimalističku šminku sa istaknutim trepavicama.

Svečano, crno odelo bilo je sjajan izbor za legendarnu glumicu

Svečano, crno odelo bilo je sjajan izbor za legendarnu glumicu Foto:Profimedia

Podsetimo, ova Italijanka je poslednji film snimila 2021, i to posle 11 godina pauze, a reč je o odličnoj italijanskoj drami "The Life Ahead" koju je režirao njen sen Eduardo Ponti.

Bila i ostala prava diva!

Bila i ostala prava diva! Foto:Profimedia

Izvor: Zena Blic