PRIČA ZA ZONU SUMRAKA: Žena iz Čilea tvrdi da je nosila fetus u stomaku 60 godina

Doktori u malom čileanskom gradu La Boka otkrili su fetus u materci jedne starije žene koja kaže da nikada nije znala ni da je trudna.

Foto: kctv5.com Foto: kctv5.com

Doktori u malom čileanskom gradu La Boka otkrili su fetus u materci jedne starije žene koja kaže da nikada nije znala ni da je trudna.

Estela Melendez (91) kaže da je imala ispupčenje na stomaku dugo godina unazad, ali da nije znala da je to zapravo fetus. Lekari veruju da je fetus star preko 60 godina.

Gospođa Melendez ima problema sa sluhom i artritisom, ali osim toga prilično je zdrava. Nedavno je imala manju nezgodu kada se saplela i pala. Kako bi proverili da nešo nije slomila prilikom pada, lekari su je poslali da snimi trup i tada došli do bizarnog otkrića.

- Lekari su mislili da je u pitanju tumor i da mi je neophodna hitna operacija, ali je drugi rendgenski snimak pokazao je nije u pitanju tumor, već fetus – ispričala je Estela za CNN.

Za ostatak njene familije, ovo je bio potpuni i posve neočekivani šok. Estelin suprug Manuel, preminuo je u januaru u 91. godini života. Prema njenoj priči, njen suprug i ona nisu mogli da imaju decu.

- Veoma smo patili zbog toga – iskreno je kazala Estela.

Lekari su najpre mislili da bi bilo bolje da što pre hirurški odstrane fetus, ali su odustali od te namere jer staričin život nije ugrožen, ali bi operacija to mogla da učini.

Izvor: zena.blic.rs