MUŠKARAC (31) JE POZVAO KOMŠINICU (89) DA ŽIVI SA NJIM: RAZLOG JE ŠOKANTAN I KRIJE NAJHUMANIJU PRIČU (VIDEO)

Do jednog trenutka su bili apsolutni stranci, a zatim su postali nerazdvojni duo, kada je Kris pozvao da živi sa njim, a ona rado prihvatila.

Foto: Printskrin/Instagram Foto: Printskrin/Instagram

Priča o Krisu(31) koji je pozvao baku staru 89 godina da živi sa njim je obišla svet, mnogi ističu kako je njihova priča jedna od najlepših i najljudskijih u poslednjih nekoliko godina, a ono što je sasvim sigurno je to da je izuzetno posebna i jedinstvena.

Kris je bio momak u punoj snazi, a Norma žena na ivici smrti. Do jednog trenutka su bili apsolutni stranci, a zatim su postali nerazdvojni duo, kada je Kris pozvao da živi sa njim, a ona rado prihvatila.

“Jedina druga opcija bila je da ode u ustanovu. Jednostavno nisam mogao to da uradim nekome ko je kao moja rođena baka” ,rekao je Kris.

Norma je imala 89 godina kada se njeno zdravlje pogoršalo i Kris je uskočio da ponudi svoju pomoć i negu. Zbog višestrukih zdravstvenih komplikacija, kao i leukemije, njeni medicinski troškovi su takođe počeli da se gomilaju, prenosi Kurir.

 

Kris je postavio “GoFundMe” za Normu i donacije su počele da pristižu. Kada joj se stanje pogoršalo, provela je neko vreme na Klinici za rehabilitaciju. Njeno srce nije izdržalo, a Kris je poručio svetu.

“Teška srca delim vest da je ranije jutros svet izgubio zaista inspirativnu, prelepu ženu. Norma sada mirno počiva u večnom i iako možda više nije fizički sa nama, njen duh će nastaviti da ispunjava srca tolikog broja ljudi. Možda je Normino trajno nasleđe to što je njena priča pomogla svetu da vidi pravo značenje ljubavi. Norma me je podsetila da smo svi stvoreni da volimo i da svi želimo da budemo voljeni”, napisao je Kris nakon njene smrti.

Iako ima onih koji veruju da je Kris ovo učinio samo zbog novca i pažnje javnosti, mnogi strani mediji su preneli vest i obajavili je kao jednu od najlepših priča poslednjih godina.

Norma je sa ovog sveta otišla srećna, a Kris je stekao mnogobrojne obožavatelje.

Izvor: Stil