Dječak (7) plivao sat vremena do obale: Pokucao je na prva vrata, a ovi nisu mogli da veruju šta čuju (VIDEO)

Sedmogodišnji dječak s Floride bio je suočen s najvećom bitkom u životu kada je sat vremena morao plivati ​​u nemirnoj uzburkanoj vodi da bi stigao do obale.

Foto: Printscreen Foto: Printscreen

Chase, njegova četverogodišnja sestra i otac lovili su ribu na rijeci. Potom su Chase i sestra Abigail izašli plivati, iako su valovi bili jaki. Plivali su uz usidreni očev čamac na rijeci St. Johns u Jacksonvilleu na Floridi. No, dok je dvoje djece uživalo u vodi, Abigail je uhvatila jaka struja.

Njihov otac Steven Poust skočio je u vodu kako bi ih spasio i rekao je Chaseu da pliva do obale, dok je pokušavao doći do Abigail koja je imala prsluk za spašavanje.

Chase je zatim započeo dugo plivanje od 1 milju do kopna. Plivao je oko sat vremena. Kada je stigao do obale, rekao je da je otrčao do najbližeg doma i pokucao im na vrata. Nazvali su 911 i doveli spasilačke ekipe u vodu.

Chase i sestra Abigail izašli su plivati, ali valovi su bili prejaki

“Božjom milošću smo ovdje”

Chase i otac Steven nisu trebali nositi prsluk za spašavanje. Samo djeca u dobi od 6 godina i mlađa moraju ga nositi na brodu dužine 26 stopa ili kraćem.

Otac Steven je rekao: “Ovdje smo. Božjom milošću smo ovdje. Mali čovjek … dospio je do obale i dobio pomoć, a to nam je spasilo život.”

Na pitanje kako je postao tako vješt plivač, Chase je iskreno rekao: “Nemam pojma.”

Više o ovom događaju pogledajte u videuu u nastavku.

Izvor: Novi život