BABA ZORKA VAŽI ZA NAJBOGATIJU ŽENU U DOLINI LIMA: Kada vide šta je sve STVORILA, ljudi se ODUŠEVE

Majka je četvoro dece, dva sina i dve ćerke, baka jedanaestoro unučadi i prabaka 19-oro praunučadi

Baka/Ilustracija, Foto: Profimedia Baka/Ilustracija, Foto: Profimedia

U pribojskoj Rači živi 84-godišnja Zorka Gazdić za koju kažu da je najbogatija baka u Polimlju, ali ne po onome što se meri novcem, već po brojnom potomstvu, navodi RTS.

Majka je četvoro dece, dva sina i dve ćerke, baka jedanaestoro unučadi i prabaka 19-oro praunučadi, dvadeseto je na putu… Predstavlja se baka Zorka.

  

- Moja vriježa otišla od Priboja se pružila do Novog Sada... ova mi je unuka u Novom Sadu, još se nije udala... Praunuka punoletstvo napunila, možda ću dočekati i bijele čele! 18 godina sad se udaju mlade... Pa sam srećna samo što su se rađala kako treba, zdravi bili, sposobni, pa kud ćeš ljepše samo sposobnost! Kad 'vako nekad gledam na tv, pa kad vidim šta roditelji pate, a moji lete ko leptirovi! - ne krije sreću dok priča Zorka Gazdić iz pribojske Rače.

Za tili čas ljubavlju je nahranila praunuka Magdalena, unuka jednog od sinova, a obojica su ostali na imanju.  

Predrag Gazdić, Zorkin sin ističe:

- Đeca kad su na raspustu dođu, provedu ovde jedan deo raspusta, šta znam...lepo nam je.

- Mi nemamo mnogo kuća, mislim jednu veliku kuću, ali stvarno imamo đecu, sinove, snajke, unuke… to je stvarno velika radost - dodaje Mica Gazdić, Zorkina snaja.

Stara kuća i radionica baka Zorku podsećaju na težak početak, a bicikla i ljuljaška u dvorištu na nemerljivu sreću kojom je ispunjavaju unuci i praunuci. 

- To je najveće bogatstvo, s tim se ne mjeri ništa - zaključuje baka Zorka.

Izvor: Espreso