Ušla je u poslastičarnicu i rekla da su kolači koje je kupila pokvareni! Kad je prodavačica otvorila kutiju usledio je šok! (VIDEO)

Osim što je vredna majka četvoro dece, Šeron vodi i poslastičarnicu...

Pošto je za njenu priču čula lokalna radio-stanica, odlučili su da joj pripreme veliko iznenađenje

Osim što je vredna majka četvoro dece, Šeron vodi i poslastičarnicu. Međutim, prošle godine ju je pogodio čitav niz tragedija.

PROČITAJTE JOŠ Misterija sela bogataša u Kini: Niko ne sme da ga napusti - u suprotnom sve gubi! (FOTO)

Dijagnostikovan joj je rak jajnika, preminuo joj je mlađi brat, a najmlađi sin ima degenerativnu bolest. Zbog nagomilanih bolničkih računa Šeron kasni s otplatama za svoju radnju, a ne može ni provoditi vreme s decom koliko bi htela.

Nakon što je za njenu priču čula lokalna australijska radio-stanica, odlučili su joj pripremiti veliko iznenađenje.

    

Voditeljka je, glumeći nezadovoljnu mušteriju, ušla u njenu poslastičarnicu i žalila se na pokvarene kolače. Skrivena kamera snimala je reakciju. Uprkos ozbiljnim prigovorima, Šeron je reagovala pozitivno i pre svega veoma profesionalno.

PROČITAJTE JOŠ Tragična ljubav Laze i Lenke imala je FATALAN KRAJ, a sada je otkriven i OVAJ POTRESNI DETALJ o smrti ove lepotice: "UTEKOH OD NJE - A ONA SVISNU"

Voditeljka/mušterija joj rekla neka sama proba kolače koji su u kutiji pa će videti da su pokvareni. No, kada je Šeron otvorila kutiju… Nećemo kvariti iznenađenje, samo ćemo skrenuti pažnju na to da je video pogledalo preko šest miliona ljudi.

Pogledajte i podelite video s prijateljima: