Pronašao je u smeću dve bebe i doneo ih kući, a onda je njegova žena ugledala nešto strašno (VIDEO)

Nedavno je čovjek imena Mark, naišao na dvojicu dječaka na Floridi.

Nedavno je čovjek imena Mark, naišao na dvojicu dječaka na Floridi. Bili su prljavi, samo u pelenama i sjedili su na hrpi smeća. Raspitao se i ispostavilo se da su dječaci braća u dobi od sedam mjeseci i dvije godine, piše Little Things. Roditelji su im bili beskućnici i živjeli su u šatoru u šumi.

Pastor Ronnie Stewart i njegova supruga Krystal of Refuge Church čuli su za djecu i shvatili kako pripadaju obitelji koja je često jela u narodnoj kuhinji koja je u sklopu njihove crkve. Unatoč činjenici što Ronnie i Krystal već imaju troje djece, nisu mogli dopustiti da djeca ostanu vani s obzirom da se spremalo nevrijeme.

 

Uverili su roditelje da im dopuste da uzmu dječake na jednu noć kako bi im priuštili kupku, topli dom i hranu. Tada je Krystal shvatila u koliko lošem stanju su dječaci. Na njima su bili vidljivi brojni ugrizi buba, a koža na nogama im je doslovno otpala.

Sljedeće nedjelje, Ronnie i Krystal su odlazili s mise, kada su im prišli roditelji dječaka. Postavili su im pitanje koje ih je iznenadilo, a odgovor je promijenio živote svima. Upitali su ih, bi li njihovoj djeci pružili krov nad glavom, a odgovor im je odmah trebao jer im je Centar za socijalnu skrb prijetio oduzimanjem djece.

Pristali su, a s vremenom su odlučili udomiti dječake i ispunili su sve zakonom propisane papire, a procedura je pri kraju.

Izvor: Oaza znanja