Mama je donela hrabru odluku nakon što su joj sina maltretirali zbog njene težine

Hrabra mama je donijela odluku koja će joj promijeniti život nakon što su njezinog sina maltretirali i zadirkivali u školi zbog njezine težine.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Težina od 135 kilograma, koja se odražavala na njezino zdravlje, bila je predmet ismijavanja učenika iz razreda njezinog sina.

Ali nije znala ni kako se spriječiti da se više ne udeblja što je uzimalo danak na njezino cjelokupno zdravlje.

“Mog su sina maltretirali u školi zbog moje težine zbog čega sam se osjećala tako krivom”, rekla je, “ali nisam znala odakle početi kada je trebalo promijeniti stvari.”

 

U POČETKU NIŠTA NIJE UPALILO

Sophie je isprobala sve, od proteinskih shakeova do angažiranja osobnog trenera, ali činilo se da ništa nije upalilo. Čak je razmišljala o operaciji želučane ovojnice, ali je na kraju odustala na dan zahvata.

Sophie je znala da mora donijeti odluku da zauvijek smršavi i prihvati zdraviji način života. Svi njezini prethodni napori u pokušaju da izgubi višak kilograma jednostavno nisu upalili. Bilo je to zdravo i jezivo putovanje, a ne brzo rješenje s privremenim pogodnostima.

“Zdravlje mi se naglo pogoršavalo, nisam mogao hodati uz stepenice a da ne ostanem bez daha ili da ne sjednem. Nisam spavala i nisam apsolutno ništa vježbala – prisjetila se.

ZBOG TEŽINE JE IMALA NAPADE TJESKOBE

Zbog svog fizičkog stanja, Sophie je također imala napade tjeskobe i veliki napadaj koji je pogrešno dijagnosticiran kao rak mozga, ali je zapravo bio epilepsija.

Odlučna napraviti promjenu, Sophie Ratcliffe obratila se svojoj lokalnoj grupi za mršavljenje “Slimming World”. U početku se osjećala posramljeno zbog svoje težine, ali je naišla na podršku drugih koji su se suočavali sa sličnim problemima.

 

Njezin naporan rad isplatio se velikim prednostima osim samog gubitka težine. Izgubila je otprilike 70 kg i promijenila svoj život na mnogo pozitivnih načina.

Sina više ne zadirkuju kolege iz razreda zbog njezine težine, a obitelj je ponosna na nju zbog njenog truda.

Osim toga, njezin gubitak težine impresionirao je njezine liječnike i poboljšao cjelokupno zdravlje. “Moja su djeca sada puno zdravija i to nas je više zbližilo kao obitelj”, rekla je.

Put mršavljenja Sophie Ratcliffe otvorio joj je vrata. Osjeća se uzbuđeno što će nastaviti istraživati što je s druge strane i zahvalna je na prilici da uživa i raduje se u životu koji joj je Bog dao.

GUBITAK KILOGRAMA PROMIJENIO JOJ JE ŽIVOT

“Gubitak kilograma promijenio mi je život”, rekla je. “Osjećam kao da su se vrata otvorila i uzbuđena sam što ću nastaviti istraživati što je s druge strane.”

Bog je svakog od nas stvorio drugačijim i voli nas bez obzira na naše tijelo ili veličinu.

Međutim, briga o našem zdravlju ključna je za uživanje i veselje u životu koji nam je dao.

Jasno je da Sophie Ratcliffe korača u dobrom što je On planirao za nju, a njezina je priča inspiracija svima koji se bore s pretjeranom kilažom.

Izvor: novi život