Mama iz Srbije ostavila suprugu "UPUTSTVO ZA RUKOVANJE DECOM" dok je na putu: Na kraju pisma je NAJVEĆI HIT (FOTO)

Prilikom odlaska na poslovni put ili na kraći put, majke za razliku od očeva ništa ne prepuštaju slučaju, pa tako sem usmenog uputstva, one neretko ostavljaju i pisane instrukcije muževima i deci.

Foto: Twitter Foto: Twitter

Prilikom odlaska na poslovni put ili na kraći put, majke za razliku od očeva ništa ne prepuštaju slučaju, pa tako sem usmenog uputstva, one neretko ostavljaju i pisane instrukcije muževima i deci.

Jedna mama iz Srbije je upravo zbog toga postala hit na društvenim mrežama, pošto se njeno "Uputstvo za rukovanje decom" pored porodničnog doma, našlo i na internetu.

  

Tviterašica iz Srbije koja se na Tviteru potpisuje kao Tehnicarka, okačila je na svoj nalog spisak koji je ostavila svom suprugu, a u kojem je navela šta i kako da radi sa decom od četvrtka pa do nedelje, koliko je planirala da bude odsutna.

Naime, "Uputstvo za rukovanje decom" kako je nazvala ovaj spisak, u sebi sadrži taksativnu satnicu obaveza dece u školi i na treningu, ali isto tako i sporedne obaveze u vidu odlaska na rođendane. Međutim, tu nije kraj brige ove majke, pošto je ona pored napomene suprugu da na rođendan ponese novac kao poklon, navela i da ponese dve čokolade koje je prethodno kupila i ostavila u špajzu.

U uputstvo se takođe ubrajaju i pranje kimona sa "lovcem za boje", kao i napomena da isti nakon sušenja opegla ćerka.

Međutim, ni tu nije kraj instrukcijama ove majke, pa isto tako suprugu navodi šta da radi ako dođe do vandrednog treninga, kao i šta raditi ako ona slučajno zakasni da se u nedelju vrati kući na vreme.

Sigurni smo da spisak očeva nije ovoliko koncizan, kao i da su instrukcije više vezane da je jelo u frižideru, a da se pare nalaze u činiji, kao i da majčina briga ponekad nema granice, pa i da je često moža malo i preterana. Ali sa druge strane, majka je majka, ko ume bolje da se stara o nama od njih?

Izvor: blic.rs