Nemački ovčar je ugledao mače na dnu stepeništa: Njegova reakcija je iznenadila vlasnike

Njemački ovčar je ugledao malo mače na dnu stubišta. Mače nije znalo što se događa pa se pokušao izvući, ali nije uspio.

Foto: Printscreen/Youtube Foto: Printscreen/Youtube

Od početka vremena, mačke i psi nikada nisu imali normalne odnose i stalno bi bili u sukobu. Iako je to istinito za veliki broj slučajeva, u nekim slučajevima to ipak nije baš tako, pogotovo ako žive u istoj kući.

 

Tenny je njemački ovčar koji je dobio novog prijatelja – malog mačića. Oni se zajedno pokušavaju popeti uz stepenice, ali mačić ima problem jer je premali. Tenny je pokušao podići mačića uz prvu stepenicu, ali ga je vlasnica opomenula kako bi ga pustio da sam proba.

Kada je mačić ponovo pokušao, Tenny mu je ipak odlučio ponovno pomoći. Tenny je ili vrlo nestrpljiv ili ne može gledati svog malog prijatelja kako ne uspijeva učiniti ono što želi. Nakon što je ponovno bio opomenut, učinio je nešto nezamislivo. 

Zgrabio je mačića za vrat i podigao ga. Mali mačić nije znao što se događa pa se pokušao izvući, ali nije uspio. Tenny ga je dobro uhvatio ustima i podigao ga. Ubrzo nakon toga se mačić samo predao i pustio Tennya da radi što je naumio.

Pogledajte što je Tenny učinio u ovome videu i podijelite ga s prijateljima:

Izvor: Novi život