Ovo je ĆERKA DR NESTOROVIĆA: Mina studira dva fakulteta i SVI KAŽU DA LIČI NA OCA

Doktora Branimira Nestorovića odlično poznajete, a njegova ćerka Mina, kada je obrazovanje u pitanju, ide njegovim stopama.

Foto: Printscreen Foto: Printscreen

Doktora Branimira Nestorovića odlično poznajete, a njegova ćerka Mina, kada je obrazovanje u pitanju, ide njegovim stopama.

Prof. dr Branimir Nestorović, dečji pulmolog i alergolog, otac je dvoje dece, a ćerka Mina pohađa dva fakulteta - studira istoriju umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu, ali i psihologiju na ovoj obrazovanoj ustanovi.

 

Da li vas Mina fizički podseća na oca kao nas?

Foto: Facebook

Branimir Nestorović ispričao je u jednoj televizijskoj emisiji da se sam izdržavao dok je studirao medicinu. Mina je definitivno od oca nasledila strast prema učenju, piše Kurir.

Branimir Nestorović je Gimnaziju, prirodno-matematički smer, završio u Obrenovcu, a zatim Medicinski fakultet u Beogradu. Na Dečjoj klinici specijalizovao je pedijatriju i pulmologiju. Doktorat iz oblasti alergologije na temu “Polenska alergija u dece” odbranio je 1985. godine, redovan je profesor na katedri za pedijatriju i načelnik Odeljenja pulmologije i alergologije u Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“.