U ova tri znaka Zodijaka ima najviše usedelica: Sputavaju ih bivše ljubavi, a blokira ih još jedna stvar

Smatraju da je samački život sasvim okej

Foto: Pexels Foto: Pexels

Navodno su ovi horoskopski znakovi često predodređeni da zauvek ostanu sami. Astrolozi tvrde da se oni najteže odlučuju za brak ili im se prosto kasno dešava.

U tri horoskopska znaka ima najviše usedelica i na to utiču neke životne prilike.

Saznajte koje žene su po horoskopu predodređene da starost dočekaju same.

U narodu ih pogrdno nazivaju usedelicama, a obično samo nemaju sreće da nađu pravu osobu s kojom bi provele život...

Astrolozi su izračunali koji znakovi Zodijaka se najteže odlučuje za brak - ili im se kasno dešava ili do njega uopšte i ne dođe.

Strelac

Sloboda je iznad svega! Vođeni ovom idejom, direktni Strelčevi prolaze kroz život ne obazirući se na društvene norme, često odbijajući da sklope brak ili uđu u vezu samo zato što to „tako treba“. Ako se i venčaju, to je obično u kasnijem periodu života. Međutim, nije potreba za slobodom jedini razlog.

Činjenica je da su predstavnici ovog horoskopskog znaka prilično ranjivi i ako su se u ranoj mladosti suočili sa izdajom, duboko u sebi će godinama patiti. Zato ne mogu da veruju partneru do kraja, ma koliko on izgledao pouzdan.

Foto: Pexels 

Jarac

Pragmatični i vredni, Jarčevi uopšte neće razmišljati o braku sve dok ne dođu u neke godine. Njihove misli su najčešće usmerene na karijeru – i dok drugi znakovi Zodijaka trče da se „udome“, da pronađu tu drugu polovinu, Jarčevi jurišaju da se popnu na lestvici karijere.

Naravno, to ne znači da su bezdušni karijeristi, ali ipak ih ne treba ni romantizovati, niti im pripisivati osobie koje nemaju. Jarac nije znak koji će pre odabrati toplu, porodičnu večeru umesto važnog poslovnog sastanka.

Vodolija

U svojoj srži, Vodolije su pravi usamljenici. Često se dešava da prvu ljubav dožive veoma duboko, da joj se posvete do maksimuma, pa i nakon raskida ostaju verni prvom partneru. Nemaju potrebu da se udaju samo „reda radi“, ako već se to nije desilo sa osobom koja im je najviše značila. Zato oni ili stupaju u brak rano ili se vezuju u poznim godinama, ali tada je nešto drugo glavni kriterijum. Partnera biraju ne zbog ljubavi, već komunikacije.

Izvor: 24sedam