OLGA JE NAKON VTO RODILA "POGREŠNU BEBU": Njegove oči su joj otkrile istinu, a doktori su joj rekli da ga ostavi u sirotištu

Samo tri meseca nakon porođaja, ispostavilo se da Denis nije njihov biološki sin, već da je rodila "pogrešno dete".

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Olga Aljohin (35) podvrgla se vantelesnoj oplodnji nakon što je bezuspešno pokušala da ostane u drugom stanju. Ubrzo je ostala trudna i u novembru iste godine Ivan i Olga postali su roditelji sina Denisa.

Međutim, srećan događaj je se ubrzo pretvorio u dramu, kada se samo tri meseca od porođaja ispostavilo da Denis nije njihov biološki sin, već da je rodila "pogrešno dete", prenosi "Mirror".

 

Naime, Olga je greškom oplođena jajnom ćelijom druge pacijentkinje, a čak sumnja da zna i o kojoj je ženi reč.

Ivan i Olga postali su roditelji sina Denisa

Ivan i Olga postali su roditelji sina Denisa foto: NOT SUPPLIED / WILLWEST NEWS / PROFIMEDIA

"Tog dana kada sam otišla na kliniku kako bih dala jajne ćelije na istom odeljenju sam srela jednu ženu. Razmenile smo nekoliko rečenica, ali ne mogu da se setim njenog imena. Rekla je da su joj uzeli 10 jajnih ćelija, isto kao i meni. Ponovo smo se srele prilikom oplodnje na istom odeljenju. Od tada je nisam videla", započela je svoju priču Ruskinja.

 

 

 

Olga se porodila u novembru 2018, devet nedelja pre termina, a da nešto nije u redu primetila je čim je izašla iz porodilišta - dečakova krvna grupa bila je A i imao je sivoplave oči, iako u užoj i široj porodici to nije imao od koga da nasledi.

Da nešto nije u redu primetila je čim je izašla iz porodilišta

Da nešto nije u redu primetila je čim je izašla iz porodilišta foto: NOT SUPPLIED / WILLWEST NEWS / PROFIMEDIA

"Moja krvna grupa je B, a moj muž ima nultu krvnu grupu. Naš sin nikako ne može da bude A krvna grupa. Doktor me je uveravao da je to u teoriji ipak moguće. Ali, ja sam se raspitala i ne postoji šema koja može da dovede do toga da moj suprug i ja dobijemo dete sa krvnom grupom A. Život mi se okrenuo naglavačke. Bila sam u dubokom šoku i panici. Plakala sam po čitave dane, a nikome nisam mogla da kažem razlog", rekla je Olga.

 

 

Lekari su nakon toga uradili nove analize krvi i DNK testove, a rezultati su stigli tek tri meseca nakon porođaja. "Pozvali su nas iz bolnice. Rekli su nam da niko od nas nije biološki roditelj našem sinu", objasnila je Olga i dodala kako im je bolnica platila odštetu i ponudila da ostave dečaka u sirotišu.

Klinika je odbila da bračnom paru Aljohin otkrije ime žene koja bi potencijalno mogla da bude prava Denisova majka i koja je rodila njihovo dete.

Olga i Ivan su sigurni da će Denisa odgajati kao svoje dete i da ga se nikada ne bi odrekli   Olga i Ivan su sigurni da će Denisa odgajati kao svoje dete i da ga se nikada ne bi odrekli foto: NOT SUPPLIED / WILLWEST NEWS / PROFIMEDIA

Olga i Ivan su sigurni da će Denisa odgajati kao svoje dete i da ga se nikada ne bi odrekli, ali da bi jako voleli da znaju kod koga je i kako živi njihovo pravo dete, piše Yumama.rs.

"Ako pronađemo roditelje našeg deteta, voleli bismo da uspostavimo normalan kontakt. Mogli bismo da se preselimo tamo gde žive. Možda se ispostavi da već živimo u blizini. Ne mislim da postoji šansa da zamenimo decu. Nikada se ne bih odrekla Denisa, ja sam ga nosila i dojila. Ali možemo možda da uzmemo decu za praznike. Samo želimo da uspostavimo odnos sa njima", rekla je Olga.

Nakon objavljene priče Ivan i Olga se nisu više oglašavali, tako da se postavlje pitanje da li su uspeli nakon svega ipak da dođu do svog pravog deteta i da Denisa upoznaju sa njegovom biološkom mamom.

Izvor: Stil