STRAVIČNA SUDBINA ČUVENE "DADILJE FREN": Slavna glumica preživela je strašno silovanje, izborila se sa rakom, a onda ju je suprug iznenadio ŠOKANTNIM PRIZNANJEM...

Svet je osvojila zaraznim osmehom i nazalnim govorom u seriji "Dadilja" ali malo je onih u javnosti koji znaju da se iza te vedre spoljašnjosti krije mnogo tuge i tragedije.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Glumica Fren Drešer uspela je sve tragedije da ostavi iza sebe i odlučila zaraznim optimizmom da pobedi životne nedaće.

Iako je mnogi poznaju kao dadilju Fren Fajn iz TV serije "Dadilja", vrlo uspešnu ulogu zabeležila je i u sitkomu "Srećno razvedeni" u kojem je glumio i njen bivši suprug Piter Mark Džejkobson, s kojim je bila u braku od 1978. do 1999. godine.


FOTO: PROFIMEDIA

Upravo je njen suprug prisustvovao strašnom događaju 1985. godine, kada su u njihov dom upala dvojica naoružanih provalnika. Jedan je silovao Fren, a drugi njenu prijateljicu, dok su Pitera vezali i primorali da gleda užasne scene.

 

Muškarac koji je silovao Fren uhapšen je brzo nakon zločina, a s obzirom da je bio na uslovnoj slobodi, osuđen je na dve doživotne kazne zatvora. Glumica je kasnije otkrila da veruje da je taj događaj bio krivac što je 2000. godine obolela od raka grlića materice. Ali, tome je verovatno svoj doprinos dao i stres koji je proživela samo godinu dana ranije kada se razvela od supruga, jer je on shvatio da je - homoseksualac.

 FOTO: PROFIMEDIA

Ali, glumicu ni to nije slomilo. Godine 2007. osnovala je humanitarnu organizaciju za borbu protiv raka i aktivirala se u javnosti. Hrabra Fren danas ima 62. godine, a 2014. udala se za sedam godina mlađeg Šivau Ajaduraija, američkog naučnika i komputerskog stručnjaka.

Izvor: GLOSSY/STORY.HR