IZGLEDA DA NIKADA NIJE KASNO! Poznata glumica trudna i čeka prvo dete u 47. godini!!!

Glumica Kameron Dijaz uskoro će postati majka. Kako prenose strani mediji, Kameron (47) i njen sedam godina mlađi suprug Bendži Maden nedavno su saznali da će postati roditelji.

Foto: Getty/Stuart C. Wilson Foto: Getty/Stuart C. Wilson

Kameron i njen suprug, muzičar Bendži Maden (40), prvi put će postati roditelji, a par još ne želi da podeli radosne vesti sa javnošću. 

“Kameron je tokom intimne večere u svom domu objasnila svojim prijateljima da želi da zadrži detalje za sebe, ali da će uskoro ona i Bendži postati roditelji”, rekao je izvor blizak paru.


benji_tetovaža_cameron02

Glumica, koja je dugi niz godina tvrdila da ne razmšlja o potomstvu i da neće žaliti ako nikada ne postane majka, pre par godina promenila je mišljenje. 

 

 

Otkako se 2015. godine udala za lidera benda “Good Charlotte”, jednog od blizanaca, Kameron je promenila mišljenje i izjavila da želi da dobije bebu, ali da se plaši da je sada kasno. 

Izgleda da sada nije kasno za ovu lepu glumicu koja se, kako prenose strani mediji, raduje ulozi buduće mame.

 Glumica je nedavno sa suprugom viđena u jednom restoranu, a prema rečima gostiju restorana, Kameron je izgledala krupnije, ali je delovala srećno i zadovoljno. 

Kameron se za sada nije oglašavala ovim povodom, a prijatelji poznatog para navode da su njih dvoje počeli sa opremanjem prostorija za dete, kao i da razmišljaju o imenu za bebu.

Izvor: super zena