Kuhinjica

Jedete otpad ili znate kako da odaberete meso u prodavnici?

Sveže meso možete prepoznati po crveno ljubičastoj ili crvenoj boji, a smeđi i sivi tonovi će vam ukazivati na nešto duže stajanje mesa u prodavnici.

Vitaminske ćufte

Jednostavan recept, za ukusne vitaminske ćufte.

Kratki saveti za kuhinju: Kolači

Dajemo vam nekoliko kratkih saveta, kako da lakše izadjete na kraj sa "nevoljama" u kuhinji, a tiču se kolača.

Ovako se sprema slavsko žito

Mada izgleda jednostavno spremati žito, to ipak nije tako laka stvar.

Pravo je vreme za "ajvar gibanicu"

Ovaj izuzetno ukusan i tradicionalan recept , aktuelan je tokom pripreme ajvara, ali i tokom cele jeseni i zime, jer je gibanica omiljeno jelo kod svih generacija, a ova pikantna varijanta  je pravi izbor.

Dolazi vreme slava: Ovako se pravi slavski kolač

Mešenje slavskog kolača u kući je lep porodični čin i vrlo lepa uspomena za decu koja će, gledajući svoju majku kako ga mesi, to preneti docnije i u svoju kuću. Mlade devojke treba da i u ovom poslu odmenjuju svoju majku, kako bi još zarana stekle iskustvo u tome.

Saveti za duži vek namirnica u kuhinji

Jedan od najvećih neprijatelja svežine namirnica je vlaga! Pročitajte kako da se izborite protiv nje u frižideru ili u ostavi.

Page 31 of 40