Što ste prvo uočili - lobanju ili ženu? EVO što to otkriva o vama

Danas vam predlažemo da pogledate ovaj zanimljiv test iluziju. Pogledajte ovu sliku. Odgovor koji označava vaš izbor otkriva nešto o vama!

Foto: Atma.hr Foto: Atma.hr

U umjetnosti postoji jedinstven žanr pod nazivom “vanitas”, u kojem se jedna slika glatko pretače u drugu, i promatrač ne razumije kako, i kada se to dogodilo. Takve slike često koriste psiholozi kako bi razotkrili skrivene aspekte ljudske podsvijesti. Bitno je fiksirati onaj odraz koji ste primijetili kao prvi.

Podsvijest može skrivati toliko puno o nama. Kako bi saznali više o sebi, stvaraju se ovakvi testovi, prenosi uspesnazena.com. Oni pomažu određivanju trenutnog psihološkog stanja čovjeka, određenih osobina ličnosti i načina našeg opažanja svijeta.

Pomoću ovakvih testova saznajemo dosta, ne samo o sebi, već i o drugima.

 

U umjetnosti postoji jedinstven žanr pod nazivom “vanitas”, u kojem se jedna slika glatko pretače u drugu, i promatrač ne razumije kako, i kada se to dogodilo. Takve slike često koriste psiholozi kako bi razotkrili skrivene aspekte ljudske podsvijesti.

Bitno je fiksirati onaj odraz koji ste zapazili kao prvi. Najvjerojatnije, za koju sekundu, uočit ćete i ostale oblike.

Danas vam predlažemo da pogledate ovaj zanimljiv test iluziju. Pogledajte ovu sliku. Što ste na njoj prvo uočili?

Odgovor, koji označava vaš izbor, pronaći ćete ispod slike:

Ako ste ugledali lubanju:

Unatoč zastrašujućem obliku, lubanja simbolizira snagu.

Spremni ste za nove izazove i pobjede.

U isto vrijeme ste vrlo svjesni prolaznosti života i znate da svemu dolazi kraj.

Ne fokusirate se na materijalno, za vas je bitan sam put, a ne rezultat.

Baš zbog toga vama sve ide dobro. Puno ćete postići, ako ne skrenete s ovog puta.

 

Ako ste ugledali ženu:

Žena spuštene glave simbolizira umor. Vjerojatno ste pomalo zbunjeni, i ne znate što raditi dalje. Odmorite se, po mogućnosti ostavite neriješene stvari sa strane.

Sada niste u najpovoljnijoj situaciji da ih rješavate. Ne bi bilo loše promijeniti sredinu, barem na nekoliko dana, i prikupiti snagu.

Vjerojatno pored vas postoji osoba koja vam oduzima energiju. Napravite selekciju među onima koji vas okružuju, ne bojte se rastanka s ljudima s kojima ne postoji kvalitetan odnos.

Izvor: uspesnazena.com