SUTRA JE DAN ZNAČAJNIH PROMENA: 29. FEBRUAR nosi veliku sreću za OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA

Potrudite se da maksimalno iskoristite 29. februar. 

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Potrudite se da maksimalno iskoristite 29. februar.

Ovaj dan se u kalendaru javlja svake čevrte godine. Prestupne godine su neobične u svim pogledima, a astrolozi smatraju da ovaj dan, koji se javlja tek jednom u četiri godine, nosi posebnu čaroliju.

  

29. februara će energetske vibracije posebne i one će pozitivno uticati na sve znakove i pružiti im priliku da ostvare velika postignuća. Poslednji dan u februaru može predstavljati startnu poziciju za sve one planova koje kujete već neki duži vremenski period, ali vas je strah sputavao u njihovoj realizaciji. Velike su šanse da ono što započnete ovog dana krene uzlaznom putanjom.

Pravo je vreme da ponovo razmotrite svoje odluke, definišete ciljeve kojima stremite i rešite se haotičnih misli. 

Numerolozi ovaj datum objašnjavaju na sledeći način:

Ako saberete cifre, broja 29 dobijate broj 11, koji predstavlja simbol duhovnog prosvetljenja.

Cifra 2 koja se nalazi u ovom broju je veoma važna zato što ohrabruje osobu da ostvari sve svoje ciljeve. Ovaj broj nam pomaže nam da uvidimo šta je smisao i suština našeg života. 

Zato tog dana pažljivo osluškujte univerzum i vaš unutrašnji osećaj. Izuzetno je važno ono što vam poručuje vaše šesto čulo.

29. februar će biti sjajan za sve znake zodijaka, ali će posebno pozitivan uticaj osetiti Device, Bikovi i Vage, tvrde astrolozi.