Pevačica koja je postala majka u petoj deceniji: Rađajte decu dok ste mladi!

Uspešna pevačica Lisa Loeb, poznata starijim generacijama, zbog karijere je majčinstvo iskusila tek početkom pete decenije, zbog čega se sada kaje. Evo njene priče...

Foto: celebritybabies.people.com Foto: celebritybabies.people.com

Lisa Loeb je žena sa mnogo talenata. Pored toga što peva i svira gitaru, ona je i tekstopisac, i objavila je dve knjige. Starije generacije je najverovatnije pamte njen hit iz 1996. godine, "Stay". Mnogi je prepoznaju po njenin naočarima mačkastog oblika.

Ona nije od onih pevačica koje se probijaju svojim izgledom već talentom. Budući da je izabrala teži put, njoj je trebalo dugo vremena da se probije na vrh. Kada je napokon uspela, ona je bila u kasnim tridesetim, i tada je želela da se skrasi i da osnuje porodicu.

Kada je imala 41 godinu, dobila je prvo dete, ćerku Lajlu. Nekoliko godina kasnije dobila je sina, Emeta. Uprkos njenim godinama i mogućim rizicima, obe trudnoće su protekle normalno.

Iako je planirala da u tim godinama osnuje porodicu, ona se pokajala.

-Mrzim što moram da priznam, ali tako je. Deca su nešto čemu se morate posvetiti, maksimalno. A moje godine i nisu baš najbolje za tako nešto. S toga savetujem, rađajte decu što pre to bolje -izjavila je Lisa u intervjuu koji je dala za Oprin šou "Oprah: Where are they now?".

Ona je rekla da od previše obaveza ponekad i zaboravite na svoje istinske želje i potrebe. Kod većine žena to je da se ostvare u ulozi majke. Okupirane poslom i problemima , žene i ne shvataju koliko vreme brzo prolazi, i često dolaze do nekih godina kada je teško zatrudneti. Čak iako zatrudne postoji velika šansa da trudnoća bude rizična.

Lisa je zahvalna što ima dvoje dece i što su zdravi, a svim ženama savetuje da ukoliko žele da budu mame, to urade što pre.

(Izvor: Blic Žena)