Snimak majke i sina iz restorana ljudi ZGROŽENO GLEDAJU: "Celo veče je provela na telefonu, a onda je sinu dodala činiju i uradili su GNUSNU STVAR"

Zapanjeni gosti prvo su zgroženo gledali, a onda povadili telefone i garantovano ništa groznije niste videli u jednom restoranu.

FOTO: YOUTUBE FOTO: YOUTUBE

U jednom restoranu u Pekingu odigrala se gnusna scena koja je uključivala majku i malog sina. Kako pišu kineski mediji, dečak je u jednom trenutku mami rekao da mora u toalet. Mama, koja je, kako dodaju mediji, celo veče provela na telefonu, umesto da dete odvede u kupatilo, dodala mu je činiju sa stola.

   

Ostali gosti primetili su šta se dešava, a jedan od njih je sliku i snimak okačio na Weibo. Žena, potpuno zapanjena time što su osoblje i gosti zgroženi, rekla je da "ne vidi u čemu je problem kad će činija svakako posle ići na pranje".

 

Reporterka sa kineske televizije Kan Kan News otišla je u restoran kako bi proverila da li se to zaista dogodilo i osoblje je potvrdilo incident. Jedna konobarica rekla je da u 10 godina svoje karijere nije svedočila ničem groznijem, dodavši da je restoran rešio da baci svo posuđe tog dana.

- Ne znam šta je ta žena mislila. Imamo toalet, a njen sin stvarno više nije mali - rekla je konobarica.

Kako kažu iz restorana, snimak su objavili kako bi sprečili eventualno ponavljanje incidenta.

Izvor: Zena Blic