Ponosna mama: Princ Džordž krenuo u MONTESORI VRTIĆ

To je jako bitan dan za svako dete, a pogotovo za budućeg kralja. Princ Džordž započeo je svoje đačko doba, a ponosni roditelji radost su podelili sa svima putem društvenih mreža.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Živahnog dvogodišnjaka mama i tata su odveli do kapija obdaništa "Westacre Montessori School", blizu njihove porodične kuće u Norfolku. Plavokosi mališan u školici je proveo samo nekoliko sati da bi se postepeno navikavao na časove.

Brižna mama Kejt lično je fotografisala Džordža i slike objavila na Tviteru gde je za manje od 20 minuta dobio više od 30.000 lajkova.

Vilijam i Kejt odlučili su da Džordža upišu u lokalno obdanište jer im najviše odgovara zbog blizine njihovoj porodičnoj kući. Dan u ovom vrtiću košta 45 evra, što je znatno jeftinije od ostalih sličnih ustanova u Londonu.

Vrtić se nalazi na privatnom putu, a par se nada da će to omogućiti njihovom sinu, koji u julu puni tri godine, da bezbrižno uživa daleko od očiju javnosti. Džordž neće ići u obdanište dok je u Londonu.

Prvi dan vrtića princa Vilijama u Londonu 1985. godine

Vilijam, kao i njegov brat princ Hari, išli su u "Montessori" obdanište, a vojvotkinja od Kembridža pohađala je lokalno predškolsko u Bredfild Sauthendu gde je živela sa porodicom.

Pin It

Izvor: zena.blic.rs