Zbog plača komšijskog deteta ne spavaju noćima: "Kako to može da vam smeta, to je sebično"

U jednoj grupi na društvenoj mreži Fejbuk jedan muškarac iz Beograda je olakšao svoju dušu

Foto: Youtube/ilustracija Foto: Youtube/ilustracija

Niko ne voli galamu i buku, ali ovaj čovek naišao je na brojne kritike nakon što je na Fejsbuku napisao kako njega i njegovu suprugu izluđuje komšijsko dete koja često galami i plače, naročito noću.

U pitanju su prve komšije koje sada imaju dete od tri godine koje je ovaj čovek okarakterisao kao bučno stvorenje.

On tvrdi kako su on i njegova supruga odličili da ne žele da imaju dece, a komšijsko dete je napravilo problem u njihovoj vezi.

 

- Dugotrajno plakanje koštalo nas je sate nespavanja baš u periodu kada su naše karijere išle uzvodno. To je čak uticalo i na naš odnos i uživanje koje je trebalo da iskusimo u našem novom stanu. Najveći šok mi je bio što nikada nismo dobili izvinjenje zbog buke, napisao je ovaj čovek i dodao:

- Nikada nam nisu rekli izvinite, niti je pomerili u drugu sobu zbog osećaja da nekome galama možda smeta. Sada čekaju drugo dete, zaključio je, a nakon toga dobio mnoge kritike.

- Kako možeš da budeš tako sebičan. Nekada je dečiji plač nemoguće zaustaviti. Ni ja nemam dete, ali to je moje viđenje stvari, napisaoje jedan komentator.

- A da li ste zamislili kako je tim roditeljima koji su u istoj prostoriji s detetom i nemaju gde da se sakriju, pitala se druga žena.

Neki su ipak imali razumevanje za ovu situaciju.

- Svaka čast na strpljenju. Ja bih do sada sigurno pričala s njima i predložila im da dete odvedu u sobu koja nema zajednički zid svaki put kada plače ili galami, bio je komentar podrške.

- Svako mora da pokaže makar malo saosećajnosti sa drugima pa čak i taj par s detetom mora da misli o drugima, mišljenja je jedna žena.

Kako biste vi postupili u ovoj situaciji?

Izvor: Telegraf