Evo šta je Riki Martin odgoviro sinu kada ga je pitao da li ga je on nosio u stomaku

Riki Martin je otac dva šestogodišnja dečaka, koja je dobio putem surogat majke

Evo šta je Riki Martin odgoviro sinu kada ga je pitao da li ga je on nosio u stomaku Foto: Profimedia

Riki Martin je otac dva šestogodišnja dečaka, koja je dobio putem surogat majke. Pevač je morao da se suoči sa jednim od najtežih pitanja u životu kada ga je jedan od sinova zapitao kako je došao na ovaj svet. Naravno, Riki je imao odličan odgovor koji svedoči o pravoj očinskoj ljubavi.

Gostujući u jednoj radio emisiji, Martin se otvorio i ispričao kako je to izgledalokada su mu mališani postavili najteže pitanje. Dečaci su na svet došli putem surogat majke 2008. godine, a pevač je tada napravio pauzu sa pevanjem i posvetio se u potpunosti deci.

Ipak, kada su ga pitali da li je ih on nosio u stomaku, bilo je to teško pitanje. Ali, Martin je imao spreman odgovor. i objasnio im je da ih je nosio u srcu, i da ih i dalje nosi u srcu.

"Objasnio sam im dalje, jer nisam mogao da ostavim samo na tome. Rekao sam im da postoji jedna žena koju volim svim srcem, koja mi je pomogla da ih donesem na ovaj svet. Ona mi je pozajmila svoj stomak kako biste vi mogli da dođete, a kada ste se rodili ona mi vas je stavila u ruke"

ispričao je ovaj tata.

Iako su u posledne vreme kružili tračevi o tome kako Riki očekuje i ćerku, on je objasnio da je u pitanju dezinformacija.

"Pitali su me da li bih voleo da imam ćerku, rekao sam da. Sutradan je u novinama izašlo da očekujem ćerku!"

objasnio je on, dodavši da bi voleo da ima još puno dece.

(Family.rs)