Pakleni plan: "Nudili su mi 60.000 evra da zavedem Novaka i sve to snimim!"

Manekenka Natalija Šćekić šokirala je sve u Srbiji u svojoj ispovijesti u kojoj je otkrila je da su njeni menadžeri i njihovi saradnici tražili da zavede Novaka Đokovića kako bi uništila njegov brak sa suprugom Jelenom.

foto: Reuters foto: Reuters

Plan je bio da atraktivna manekenka namami Novaka i snimi seksualnu aferu, a zatim je pusti u javnost. Za to su joj nudili između 50-60 hiljada evra.

- Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad me kontaktirao, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje.

Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam se da se smejem... Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim - otkrila je Šćekić za tabloid "Svet" pa dodala:

- Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Mogu samo zamisliti šta bi se dogodilo da je takav video objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos.

Đoković ne zaslužuje takve stvari.

Espreso/Svet