Ova žena je usvojila 4 ostavljene djevojčice: Poslije 9 mjeseci, dobila je poziv od koje joj se knedla zaglavila u grlu…

Lejsi Dankin oduvek je želela da postane majka. Kako bi to ostvarila, morala je da usvoji dete.

Igrom slučajeva, usvojila je 4 sestre, ali to nije bilo sve!

Nakon mnogo posla i mnogo strpljenja Lejsi Dankin je 2011. godine dobila dozvolu da usvoji dete.Neko ju je tada kontaktirao i upitao da li bi usvojila, ne jednu devojčicu, već i njene 3 sestre.

  

Nije prošlo mnogo vremena, a devojčice su se uselile u Lejsin dom, međutim ni tada nije bilo gotovo.

Nakon 9 meseci zajedničkog života, biološka majka devojčica kontaktirala je Lejsi i rekla da je povratila starateljstvo.

Ova žena je usvojila 4 ostavljene djevojčice: Poslije 9 mjeseci, dobila je  poziv od koje joj se knedla zaglavila u grlu… – Tutinske Novine

Mesec dana nakon toga, njihova biološka majka je opet zvala, imala je vesti…

Majka je ipak rešila da je najbolje da devojčice ostanu sa Lejsi, ali je imala jedan uslov, da prihvati i novorođenu bebu, kako bi sve sestre bile zajedno.Lejsi je nakon toga usvojila čak i šestu ćerku, samo kako bi sestre bile zajedno pod istim krovom.

 

Prošlo je više od 3 godine kakko je Lejsi usvojila Sofiju, Natali, Melani, Kajli, Leu i Sesili.“Bila sam nominovana da postavim fotografiju koja me čini ponosnom i srećnom majkom. Ja sam odabrala ovu fotografiju.”

“Odabrala sam ovu fotografiju, ne zato što je lepa, već zbog uspomena koje nosi sa sobom. Sećanje na haos i stresove koji su prethodili ovoj fotografiji mene i mojih devojaka.”

Ova žena je usvojila 4 ostavljene djevojčice: Poslije 9 mjeseci, dobila je  poziv od koje joj se knedla zaglavila u grlu… – Tutinske Novine

“Ono što ne vidite jeste bol koji sam osećala, vrištanje u meni, pregovaranje i moljenje. Samo sam želela da ova fotografija nastane.”“Ova fotografija me podseća na to da, ma koliko teško bilo, život je lep. Da dijamanti nastaju pod pritiskom i da stvari ne moraju biti savršene kako bi bile divne!”

Izvor: Mali saveti