"Došla sam kod Julije na kafu i začula strašne zvuke iz njenog ormara, tamo sam zatekla nezamisliv užas"

Stravična vest obišla je Rusiju, a potom i svet

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ruskinja Julija Zikova (37) je trenutno u pritvoru nakon što je otkriveno da na stravične načine muči svoju šestomesečnu bebu.

Stravična vest obišla je Rusiju, a potom i svet, nakon što je "majka monstrum", kako nazivaju ovu Ruskinju, razotkrivena. Julija iz Karpinska je majka 13-godišnjeg dečaka i šestomesečne devojčice.

  

Delovala je kao uzorna majka, sve dok je nedavno nije posetila prijateljica koja je iz Julijinog ormara čula čudne zvukove zavijanja. Otvorila je ormar, pogledala u sportsku torbu u njoj i tamo zatekla izgladnelu šestomesečnu bebu na ivici smrti. Slučaj je odmah prijavila policiji, a ispostavilo se da je bebu krišom hranio stariji brat kad god mu se pružila prilika, i tako je spasao smrti.

1-beba-rusija-profimedia 620 

 *Beba je bila na ivici smrti, Foto: Profimedia

Julija je izjavila da bebu "nije želela" i da je izgladnjivanjem pokušala da je se reši. Juliji preti kazna od sedam godina zatvora, a ceo slučaj potresao je Rusiju, pa su Julija i njen suprug Andrej Zikov (39) podvrgnuti na televiziji detektoru laži. Naime, Julija i Andrej već dugo ne žive zajedno, a mediji pišu da je pre nego što ju je napustio, Andrej silovao a potom ostavio zbog druge žene. 

Upravo to silovanje dovelo je do neželjene trudnoće. Andrej je na televiziji javno priznao da je to tačno.

 

Andrej je potom povukao svoje priznanje.

- Ne, to nije bilo silovanje, ja nisam dobro razumeo pitanje - rekao je. Na ponovljeno pitanje odgovorio je odrečno, ali poligraf je utvrdio da je to laž. 

Sve je emitovano na televiziji u udarnom terminu, prilikom čega je Andrej pokušavao da sakrije svoje lice. 

1-andrej-i-julija-profimedia 620

 *Andrej i Julija, foto: Profimedia

Andrej je priznao na kraju da je beba njegova, a devojčica koju mediji nazivaju Polina prebačena je prvo u bolnicu, pa potom u sirotište, oporavlja se i čeka na novu porodicu. 

Andrej neće biti optužen za ovaj užasan zločin, već će svedočiti na suđenju Juliji. Inače, Julijin sin je u emisiji izjavio i da je majka krila od njega da mu je to sestra, te da nije bio svestan da je bebu rodila ona.

Izvor: Zena Blic