Zbog policajke Cece iz Valjeva "poludeo" internet: Prati je skoro 50.000 ljudi, a muškarci uglavnom uzdišu za njom (FOTO)

I pripadnici vojske, policije, kao i specijalnih snaga, redovno prate trendove na internetu, te se na Instagramu može videti veliki broj njihovih fotografija. Da se i u Srbija ide u korak sa vremenom, dokazuje mlada policajka iz Valjeva, koja je potpuno zapalila Instagram svojim fotografijama.

Zbog policajke Cece iz Valjeva "poludeo" internet: Prati je skoro 50.000 ljudi, a muškarci uglavnom uzdišu za njom (FOTO) Foto: Instagram

Svetlana Obradović - Ceca, pripadnica MUP-a iz Valjeva, spada u retke policajke koje na Instagramu prati veliki broj pratilaca. Iako se često slika u uniformi, pravi razlog zašto 43 hiljade ljudi redovno prati njen profil, zapravo je njena lepa i veoma atraktivna spoljašnost.

 

Ceca na ovoj društvenoj mreži redovno postavlja fotografije iz izlaska, sa posla i sa treninga.

Sudeći po velikom broju komentara ispod slika, ali i lajkovima na objavama, muškarcima se sviđa činjenica da se ona podjednako dobro snalazi kako u ringu, tako i u složenim akcijama policije, pa i u klubovima.

 

Upravo njene slike iz izlaska ili sa odmora mame najveću pažnju, a verujemo da muškarcima malo zadrhte kada je vide kako sparinguje ili u punoj opremi.

Postavlja se pitanje je kako kriminalci reaguju na nju i da li se manje opiru njenim intervencijama zbog njenog nesumljivog šarma, te da li Ceca ima potrebu za nekim malo striktnijim intervencijama prilikom hapšenja.