VEĆ IMAMO HIT ZA 2020: Sećate se Srbina iz Švajcarske sa badnjakom na ferariju? Da samo vidite šta je sada uradio

Fotografije "ferarija sa badnjakom" prošle godine za Božić bile su velika atrakcija. Šta ćete reći za novogodišnje slike Srbina iz Švajcarske koji baš ume da se istakne.

FOTO: TEFANI PNEUS MARUNOVIC / FACEBOOK FOTO: TEFANI PNEUS MARUNOVIC / FACEBOOK

Ispoštovao je tako običaj sečenja badnjaka a potom snimak "nesvakidašnje vožnje objavio na Fejsbuku", a onda za "Blic" prokomentarisao:

"Video sam kako oni stavljaju jelke u svoje automobile za katolički Božić i rešio sam da ove godine i ja odem po badnjak "ferarijem". Pre njega sam, takođe ,vozio luksuzne automobile, ali nikada ranije nisam radio ovako nešto".

  

Vlasnik radnje "Tefani Pneus" za prodaju felni i pneumatika za skupe četvorotočkaše, Novu 2020. dočekao je sa dvotočkašem i to parkiranim pored novogodišnje jelke.

I ova njegova objava je privukla veliku pažnju, kako naših ljudi tako i stranaca koji su Ljubiši i njegovoj porodici čestitali Božić i Novu godinu.

Ljubiša je prošle godine za "Blic" rekao da se njegov gest dopao komšijama Švajcarcima, bum je sad napravio i motor kao "luksuzan novogodišnji ukras", a mi se pitamo kako li će dočekati ovaj Božić.

Izvor: Žena Blic