SRAMOTA: Detetu je ispred mesare u Nišu ispao novac, a potez ovog čoveka će vas ZGROZITI (VIDEO)

Koliko puta vam se desilo da na ulici vidite da je nekome ispao novac?

Foto: Screenshot Foto: Screenshot

Koliko puta vam se desilo da na ulici vidite da je nekome ispao novac?

Verovatno bi svako u prvom trenutku pomislio da taj novac zadrži, ali bi u već u sledećem proradila savest i novac bi ste vratili vlasniku. Većina da, ali ne i ovaj čovek, čija će vas reakcija najblaže rečeno zgroziti i razočarati.

Kako na video snimku koji je na svom Fejsbuk profilu postavila Bojana Lilić, majka deteta kome je nepoznati muškarac bez imalo stida ukrao novac, može se videti stariji muškarac koji u društvu verovatno svoje unuke videvši da je maloletnom detetu ispred radnje ispao novac samo prišao i pokupio ga sa poda, bez razmišljanja da vrati detetu koje u tom trenutku nije bilo svesno da mu je novac ispao.

 

- Malopre sam poslala sina u mesaru Šeci u Rentgenovoj ulici u Nišu. Dok je vadio spisak ispale su mu pare, 2.000 dinara. Evo vidite kako "gospodin" krade novac od deteta i uči svoju unuku lepom ponašanju!!! - napisala je Bojana u objavi na društvenoj mreži.

- Naravno da nije bitan novac, nego se dete isprepadalo, plakao je satima... - dodala je ona u objavi.

Kako se može videti u komentarima ljudi su bili u neverici.

"Sramota", "zar od deteta da krade", "ne mogu da verujem na kakve je grane spalo naše društvo", "lep primer daje detetu", samo su neki od komentara.