Snalažljivost ovog tate oduševila je sve na internetu: Evo kako on čuva decu i odmara u isto vreme

Jedan iscrpljeni tata iz Colorada pronašao je savršeno rešenje za čuvanje dece

Foto: Facebook Foto: Facebook

Ako ste roditelj, dobro znate koliko obaveze mogu iscrpiti. Dođete s posla, dočekaju vas djeca, kuhanje, spremanje... Kako ne poželjeti odmoriti se barem pola sata?

Međutim, mnogima je to nezamislivo, ali jedan iscrpljeni tata iz Colorada pronašao je savršeno rješenje.

  

„Ja ću se brinuti o djeci da ti možeš obaviti kupovinu namirnica u miru“, rekao je Michael Weber svojoj supruzi Monici.

Kad se vratila iz trgovine, Monica je imala šta vidjeti.

Image may contain: one or more people and people sitting

Foto: Facebook

  

„On je najgenijalniji tip kojeg sam upoznala. Rekao im je da moraju napraviti realističnu sliku dok im on pozira ili spava. Pobjednik dobiva čokoladu, ali budimo iskreni, on je pobjednik“, napisala je uz fotografiju prizora koji ju je dočekao kad se vratila kući.

Monica je kasnije za portal Motherly pojasnila da se njen suprug vratio iz noćne smjene. S obzirom na to da je napolju bilo hladno i padao je sneg, mislio je da bi bilo najbolje i najbrže da ona ode u kupovinu bez dece. Ona je otišla u prodavnicu, a po povratku je sačekao ovaj neobičan prizor.

„Kad sam došla kući, pozvala sam najstarije dijete da mi pomogne, a ono mi je objasnilo da moramo da budemo tihi jer crtaju realističnu sliku i ako se tata pomakne, sav njihov trud će biti uništen“, prepričala je.

Iako su starija djeca shvatila što se događa, prihvatila su ideju jer ih je crtanje zabavilo.

Monicina objava podijeljena je 36 hiljada puta i mnoge roditelje je nasmijala do suza, najverovatnije zato što su svi ponekada bili u istoj situaciji kao i ovaj neispavani otac.

Izvor: Buka