Revlotirana baka SA VIKLERIMA prekinula skup u blizini Zagreba i počupala kablove ozvučenja

Društvenim mrežama i medijima šire se fotografije jedne gospođe koja je, s viklerima u kosi, izletela iz svog doma, revoltirana glasnim okupljanjem desničara pred svojom zgradom.

Foto: Twitter Foto: Twitter

Hit priča itz hrvatske osvanula je u medijima danas: gospođa stara 74 godine umalo je uspela da prekine predizborni skup tri ultra-desničarske stranke. Nažalost, u naumu ju je sprečila policija...

Naime, Neovisni za Hrvatsku (NHR), Hrvatska stranka prava (HSP) i Generacija obnove (GO) okupili su se u nedjelju u Dugom Selu (udaljenom 20 km od Zagreba) kako bi pred izbore građanima predstavili svoju političku platformu pod nazivom "Desna liga".

No, kako piše hrvatski Telegram, energični skup nije se dopao svakome. Društvenim mrežama i medijima šire se fotografije jedne gospođe koja je, s viklerima u kosi, izletela iz svog doma, revoltirana glasnim okupljanjem desničara pred svojom zgradom.

 

"Prema izjavama nekih koji su bili na skupu, a koji su se kasnije požalili na društvenim mrežama i u desnim medijima, gospođa je bila toliko ljuta da je ljudima počupala kablove od razglasa, a navodno je vikala “ustaše” i pokušala skinuti jednu HOS-ovu zastavu", navodi se u tekstu.

Ipak, kako je ovom portalu potvrđeno u policiji, gospođa se nije žalila na politiku okupljenih, već na buku.

“Dobili smo dojavu o remećenju javnog reda i mira na Arcusovom trgu. Riječ je o 74-godišnjoj ženskoj osobi koja se nije žalila na skup već joj je smetala buka. Prijavljena je zbog remećenja javnog reda i mira”, rečeno je u policiji.