Pijani vozač slupao kola, a potom sačekao Hitnu uz komentar kojem su se svi smejali

Medicinska tehničarka koja je izašla na teren kaže da su se spremili na najgore, ali da su se po dolasku "smejali od muke"

Printskrin: Twitter/NelaSanja, Telegraf Printskrin: Twitter/NelaSanja, Telegraf

Jedna medicinska tehničarka podelila je na Tviteru urnebesnu situaciju sa terena koja je nju i njene kolege iz Hitne pomoći zadesila na terenu, na Badnji dan

Naime, kako je napisala, ekipa je dobila poziv i krenuli su na intervenciju u saobraćajnoj nezgodi. Prema njenim rečima, vozač je bio pijan i automobilom je udario u banderu, ali način na koji ih je sačekao nasmejao je sve okupljene oko njega.

  

- Saobraćajka, čovek mrtav pijan udario kolima u banderu. Kola dobro slupana, on bez povreda, sedi na nekoj klupi i kada je video nas iz Hitne u crvenom kaže: "Ho,ho,ho. Stižu tri Deda mraza" - napisala je.


Printskrin: Twitter/NelaSanja

Ona je za "Telegraf.rs" rekla da su se njene kolege i ona spremili na najgore, ali da su se po dolasku "smejali od muke".

- Kola slupana, totalna šteta, prizor grozan, mi spremni na najgore. On sedi na nekoj klupici i to nam kaze. Ljudi se skupili i svi počinju da se smeju - ispričala nam je.

Kako je rekla u našem razgovoru, radi se o čoveku koji je iz Amerike došao za praznike u Srbiju.

Izvor: Telegraf