Ova reklama tako dobro opisuje 2020. godinu da će vam naterati suze na oči (VIDEO)

Iako okolnosti pod kojima se završava ova godina nisu uobičajene, emotivne božićne reklame velikih kompanija nisu izostale.

Foto:  Youtube Printscreen Foto: Youtube Printscreen

Njihova sezona je uveliko u toku, a na listi onih koje su se posebno izdvojile nalazi se Amazonova reklama. Premda nije direktno u vezi sa Božićem, lansirana je kao deo praznične kampanje i moglo bi se reći da zaslužuje da joj se posveti par minuta.

U pitanju je priča o mladoj balerini koja živi za ples, a kojoj su treninge i planove za veliki godišnji nastup poremetila zatvaranja zbog aktuelnih epidemioloških mera širom sveta. Ipak, ona i dalje vežba, a njen trud ne prolazi neprimećen pa tako njena mlađa sestra uz pomoć komšija uspeva da organizuje jedinstveni nastup koji će ulepšati veče svim stanarima zgrade.

 

Poruka spota je da se šou mora nastaviti, izmenjen i u skladu sa okolnostima, ali da se mora dalje uz podršku zajednice. Muzička pozadina spota je veliki muzički hit grupe The Queen “The show must go on”.

To bi trebalo da navede kupce širom planete da uprkos karantinu razmišljaju o božićnim poklonima i, umesto da ih biraju po omiljenim prodavnicama i tržnim centrima, ovog puta poruče preko interneta.

Izvor: BIZlife